Vila Felicia

Oferte cazare compare_arrows Tulcea compare_arrows VileVila Felicia este situata la intrarea in sat Mila 23 dinspre amonte pe Dunarea veche (bratul Sulina) la confluenta cu canalul Sontea, chiar in inima deltei si este inconjurata de peisaje deosebite, unice. O zona frumoasa, cu o salba de lacuri inlantuite intre ele prin canale si japse, cu ochiuri de ape strajuite de stuf si papura, unde coloniile de pasari si bancurile de pesti simt ca sunt la ei acasa.

Vila este construita recent ( an 2009 ) si este compusa din: 3 camere cu cate 2 paturi, televizor, 1 camera cu 1 pat, 2 bai cu dus, apa calda curenta, living cu canapea extensibila, TV LCD diagonala 82?, bucatarie utilata complet, spatii de refrigerare sau congelare, intreaga vila fiind prevazuta cu plase contra insectelor.
In curte foisor utilat cu masa, banci si spatiu de congelare, deasemenea prevazut cu plase contra insectelor.
Loc amenajat pentru gratar/barbeque.
Ponton.
Ambarcatiuni:
- va putem oferi in chirie salupa Hellwig de 4 persoane cu motor Mercury 45cp (a se vedea poza) la 100ron/zi sau servicii de transport.


contact_phone Detalii de contact:


740490382
Cum se ajunge la locatie: - din Tulcea cu nava SPET(tel. 0740.017.317) plecare ora 13.30 de la pontonul A.Z.L. ? durata ~3ore si apoi cu barca pana la pontonul vilei Felicia. - din Tulcea cu nave de pasageri NAVROM(tel. 0240.511.553) pina in Crisan, apoi cu pasagerul Cotnari pana in Mila 23 si cu barca pana la pontonul vilei Felicia. - cu salupe specializate in transport persoane direct la pontonul vilei Felicia.

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:

Hotel sincron ( Hoteluri )
Pensiunea Aqua Villa ( Pensiuni )
Pensiunea Ramona-Tulcea ( Pensiuni )
Pensiunea Akropolis ( Pensiuni )
Hotel ESPLANADA ( Hoteluri )


  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare