Pensiunea Aqua Villa

Oferte cazare compare_arrows Tulcea compare_arrows PensiuniLa pensiune se poate ajunge in 3 moduri:
-pe Dunare cu nava pasager din Tulcea [Plecari din Tulcea, luni, miercuri, vineri - ora 13.30]
-cu Nava Rapida Delta Express, [Plecari din Tulcea spre Maliuc marti, joi - ora 13.30]
-cu salupele proprii ale Pensiunii Aqua Villa, la comanda


Pensiunea Aqua Villa este o locatie premium, care ofera relaxare, farmec si magie. Constructia si amplasamentul ei te transpun intr-o lume in care vei uita de stresul cotidian si vei avea timp pentru tine, pentru a-ti exterioriza emotiile, sentimentele de bucurie, unde visele de vacanta devin realitate.
Aqua Villa te invita sa pasesti intr-un cadru mirific, de poveste in care totul este posibil pentru a petrece zile calduroase de vara intr-un ambient de lux.
Pensiunea se adreseaza turistului modern, care doreste sa cunoasca bogatiile Deltei Dunarii sau care este in cautare de noi experiente culinare si sporturi acvatice. Poti avea parte de driluri autentice, este o certitudine ca un crap de Dunare iti ofera un drill mai spectaculos decat crapul de crescatorie. O experienta ce trebuie traita cel putin o data in viata.
Suntem siguri ca vei avea parte de cele mai bune conditii pentru odihna si pentru confort, in cele mai intime si confortabile camere, pregatite special pentru tine. Am pregatit si un meniu culinar specific dobrogean, si nu numai, unde te vom rasfata cu cele mai apreciate si laudate retete, cunoscute doar de MasterChef-ul nostru.

Pensiunea Aqua Villa este formata din 3 corpuri si dispune de cazare in 7 camere duble (dintre care 4 camere cu terase, 2 camere cu balcoane). Camerele sunt dotate cu minibar, televizor, aer conditionat, baie proprie, internet WI-FI.

Oferta Aqua Villa:
Preluare turisti din orasul Tulcea, excursii in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, locuri de joaca pentru copii piscina exterioara, plimbari cu bicicleta, plimbari cu salupa si barca cu motor, scule pentru pescuit, tenis de masa, dartz, bar, bucatarie traditionala.

Pentru detalii si rezervari Aqua Villa, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon +40721.494.093 si pe e-mail la adresa rezervari@aquavilla.ro.

Suntem prezenti si pe Facebook la https://www.facebook.com/aquavilla.delta
Povestea Aqua Villa a inceput si continua. Tu vrei sa faci parte din poveste? Te asteptam!
Ne dorim sa fie visul mai multor nopti de vara, semnat Aqua Villa!contact_phone Detalii de contact:


+40721.494.093
Sat Vulturu, Comuna Maliuc, Mila 26, Bra?ul Sulina, jude?ul Tulcea, la 25 km de municipiul Tulcea.

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:

Hotel sincron ( Hoteluri )
Pensiunea Ramona-Tulcea ( Pensiuni )
Pensiunea Akropolis ( Pensiuni )
Vila Felicia ( Vile )
Hotel ESPLANADA ( Hoteluri )


  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare