Hotel Timisoara

Oferte cazare compare_arrows Timisoara compare_arrows HoteluriHotel Timisoara

-confort si rafinament in centrul Timisoarei-


Prin prezenta sa in plin centrul cultural si istoric al Timisoarei, hotelul aduce intreg confortul si rafinamentul impus de standardele categoriei 4*. Cele 150 de camere single, double si apartamente decorate in tonuri variate va asigura o sedere placuta, fiind dotate cu telefon, aer conditionat, cablu TV, televizor LCD, uscator de par, halate de baie, minibar, seif, internet gratuit.

Restaurant Opera de la Hotel Timisoara este unul dintre cele mai cunoscute restaurante in Timisoara. Fiecare masa servita constituie sunt prilej de a descoperi rafinamentul culinar al unei bucatarii deosebite. Salonul restaurant are o capacitate de 100 de locuri, iar vara deschidem terasa cocheta, de 50 de locuri. In fiecare saptamana, organizam seri culinare exotice, cu specific japonez si indian.
Centrul de conferin?e impresioneaza prin dotari si modularitate. Capacitatea celor cinci sali variaza de la 24 la 300 de locuri. Ideal pentru orice eveniment, Hotel Timisoara gazduieste intalniri de afaceri, conferinte, workshops, simpozioane si receptii.

Asiguram si alte servicii precum : transfer aeroport ? hotel, asistenta ghid pentru transferuri , turul orasului cu cei mai buni ghizi autorizati in functie de cererea turistilor. Hotelul este prevazut cu o parcare de 70 locuri, supravegheata video 24h/zi.


contact_phone Detalii de contact:


256498852
Strada Marasesti, nr 1-4, Timisoara, jud. Timis

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:

Pensiunea Normandia ( Pensiuni )
Pensiunea Nora Clasic ( Pensiuni )
Pensiunea Nora ( Pensiuni )
Vila Voiaj ( Vile )
Pensiunea La Luna ( Pensiuni )


  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare