Hotel Ramina

Oferte cazare compare_arrows Timisoara compare_arrows HoteluriDesign inovativ, stil modern, confort si servicii de calitate! Iata atuurile hotelului Ramina, situat la intrare in Timisoara, pe Calea Lugojului. Amplasat intr-o zona linistita, in vecinatea celui mai nou bazin olimpic si centru spa din oras, hotelul Ramina va propune o atmosfera primitoare, un cadru confortabil si un standard ridicat al serviciilor.

Situat la doar 2 km de aeroportul Traian Vuia si 5 minute de centrul Timisoarei este locatia ideala atat pentru turisti cat si pentru oamenii de afaceri.

Hotelul este nou si dispune de 33 locuri de cazare in format single, double, apartament de lux cu un design aparte, dotate cu telefon, internet Wi-fix, aer conditionat, minibar, seif, bai cu dus si bai cu jacuzzi. Culorile calde care invaluie spatiul creeaza o atmosfera primitoare care destinde pe oricine.

In ceea ce priveste restaurantul hotelului, acesta poate fi locatia ideala pentru a organiza evenimente:cocktailuri, dineuri, mese festive, etc.

De ce? Pentru ca prezinta o serie de avantaje: o capacitate de 170 de locuri, o sala eleganta, mobilata cu mult bun gust (care poate fi usor aranjata si adaptata oricarui tip de eveniment),pozitionare intr-o zona linistita a orasului ceea ce ii confera un anumit nivel de intimitate si parcare proprie. In alta ordine de idei, preparatele culinare pot fi un alt atu al restaurantului. Puteti alege specialitati atat cu specific traditional romanesc, cat si o varietate de retete din bucataria internationala. Mai mult, meniul este desavarsit cu preparate de sezon,specialitati ale casei si deserturi inovative si delicioase!

contact_phone Detalii de contact:


Tel/Fax: 0256272732 Mob: 0722218505
str.Strandului Nr 12a (Calea Lugojului) 300310 Timisoara, jud. Timis

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:

Pensiunea Normandia ( Pensiuni )
Pensiunea Nora Clasic ( Pensiuni )
Hotel Timisoara ( Hoteluri )
Pensiunea Nora ( Pensiuni )
Vila Voiaj ( Vile )


  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare