Pensiunea Complex Via

Oferte cazare compare_arrows Targu Mures compare_arrows PensiuniPozitia excelenta a complexului si anume pe drumul european E 60, Targu Mures-Cluj-Napoca, face posibil ca tranzitul clientiilor nostri sa fie cat mai accesibil. Ca punct de reper ne gasiti la iesirea din Targu Mures spre Cluj Napoca la km1, unde ne invecinam cu Registrul Auto Roman si Vama Tg.Mures. Situata in apropierea sensului giratoriu de langa European Retail Parc, Complexul Via face ca sederea dumneavoastra la noi sa imbine utilul cu placutul caci Promenada Mall, super marchet-ul Baumax, Auchan, si Metro se afla la 2 minute distanta! In Targu Mures gasiti de asemenea un oras in care puteti sa petreceti in mod placut cateva zile , orasul oferind multiple posibilitati de petrecere a timpului liber, serile si sfarsitul de saptamana.

Capacitatea Motelului este de 10 camere duble. Din acestea 2 au confort sporit, cu dimensiuni mai mari, beneficiaza de pat matrimonial si baie prevazuta cu vana. 6 camere au prevazute si o terasa acoperita. In fiecare camera se pot caza la cererea clientilor persoane suplimentare, ( +2 copii, adulti) , existand un mic supliment la cost, dar beneficiind de asemenea de mic dejun inclus . (practic cazarea e gratuita pentru persoanele suplimentare).

contact_phone Detalii de contact:


- telefon fix: 0265 306165
Judetul Mures, Cristesti, str. Principala nr. 800/D, CP547185 - telefon fix: 0265 306165 - telefon/fax: 0265 252724 (pentru fax-pana la ora 15.00) - fax direct : 0265 326802 - tel. mobil : 0720-530585 - email: rezervare@complexvia.ro

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:

Hotel Sandoria ( Hoteluri )
Pensiunea FLORA ( Pensiuni )
Pensiunea flora ( Pensiuni )
Hotel President ( Hoteluri )
Hotel Tineretului ( Hoteluri )


  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare