Pensiunea PIVNITA lui TEO

Oferte cazare compare_arrows Sighisoara compare_arrows Pensiuni


Pensiunea PIVNITA lui TEO

Pensiune eleganta in inima Cetatii Medievale mai jos de scara acoperita cu curte interioara, flori multe, terarsa, si liniste .

Pensiunea Pivnita lui Teo * * * Situata in Cetatea Medievala din Sighisoara, pensiunea va ofera conditii excelente de cazare pentru a petrece o vacanta sau un weekend de neuitat, avand posibilitatea de a vizita nenumarate obiective turistice.

Va oferim 4 camere confortabile, cu baie proprie, ?ncalzire centrala, apa calda si rece non-stop, mini bar, TV cablu. acces Interner,toate intru cadru medieval. Mobilierul impresioneaza prin vechime si stilul classic dupa care a fost realizat, una din camere avand mobilier ce dateaza din anul 1890. Totodata oaspetiilor nostrii le oferim gratuit degustare din pipele speciale personalizate palinca de prune, mere, pere, lichior din fructe de padure si vin de casa de la Pivnita lui Teo, situat in aceasi curte.

Numele pensiunii vine de la Pivnita care dateaza din secolul al XVII-lea. Aici, producatorul de palinca, lichioruri si vin traditionale, naturale 100%, medaliate cu aur, argint, bronz la Saloane internationale si la Targurile producatorilor de palinca din Romania, va asteapta sa degustati si sa serviti binecunoscutele sale produse. Pensiunea se afla la 200 de metri de vestitul Turn cu Ceas, Sala Armelor, Casa unde sa nascut Vlad Tepes, Camera de Tortura unde se torturau rau facatorii, Biserica din Deal din sec.XIV-lea de o valoare in Transilvania, Biseruca Manastiri din sec.XV-lea, unde se sustin concerte de orga aproape zilnic. Scara acoperita din anul 1654 cu cele 176 de scari pe unde urca elevii si astazi la Liceul Joseph Haltrich. Se mai pot vizita si tunurile: cizmarilor, macelarilor, tamplarilor, cositorarilor, frangherilor, cojocarilor, fierarilor, poarta de intrare in cetate si zidul cetatii care inconjura cetatea de navalirea popoarelor migratoare.

Pensiunea este o casa veche care se numea Szacssen Heim cu ziduri groase de 1 metru care nu da voie ca transferul termic sa fie usor, vara fiind racoroase camerele si iarna calde. .Alte servicii ce nu lipsesc din modul nostrum de a va respecta: - masaj - degustari de palinca de prune, mere, pere, caise, vinuri, lichior de fructe de padure, produse ecologice. 100% naturale, productie proprie - ghid turistic la cerere - rent a car - centrala proprie incalzire/ apa calda - telefon/ fax - internet caise

contact_phone Detalii de contact:


tel 0265771677, 40722496263
str.Scolii nr.14, Cetatea Sighisoara. Din Piata Cetatii o luati la dreapta 100 metri, spre scara acoperita.

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:

Pensiunea La Grecul ( Pensiuni )
Pensiunea Gia ( Pensiuni )
Pensiunea ANA CRISTINA ( Pensiuni )
Pensiunea Julia ( Pensiuni )


  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare