Pensiunea Casa Burgheza

Oferte cazare compare_arrows Sibiu compare_arrows PensiuniSituata ?ntr-una din zonele rezidentiale ale Sibiului, Pensiunea ?Casa Burgheza? si-a deschis portile ?n anul 2007, ca raspuns la nevoia de a acomoda un public sofisticat si pretentios, care prefera intimitatea si confortul unei pensiuni cochete.

Ferita de forfota centrului cultural al orasului Sibiu, pensiunea Casa Burgheza si-a deschis portile ?n anul 2007 ca raspuns la nevoia de a acomoda un public sofisticat si pretentios, care prefera intimitatea si confortul unei pensiuni cochete.
Situata la mansarda unei constructii recent renovate, pensiunea e ?nzestrata cu dotari de ultima ora si decorata ?ntr-un stil eclectic (?mbin?nd reusit mobilierul ultra-modern si lucrarile de arta contemporana cu elemente decorative rustice ? piese rare, recuperate de proprietari din patrimoniul traditional al zonei).

Facilitati:
- accepta animale, parcare, mic dejun inclus, acces la bucatarie, terasa, gratar/barbeque, living, internet wireless, frigider in vila, Tv, fax.

Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, masa de ping-pong, TV in living, internet wireless, internet prin cablu, se accepta animale, parcare, acces la bucatarie, terasa, gratar/barbeque, living

Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, uscator de par, baie cu cada, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV

Capacitate: 9 - locuri in 4 camere

contact_phone Detalii de contact:


0369/442694
Strada Fochistilor Nr. 11

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:

Inchiriere regim hotelier Sibiu ( Apartamente Regim Hotelier )
Studio in regim hotelier Sibiu ( Apartamente Regim Hotelier )
Apartament de inchiriat in regim hotelier Sibiu ( Apartamente Regim Hotelier )
Închiriez apartamente în regim hotelier Sibiu ( Apartamente Regim Hotelier )
Fairy Tale apartment ( Apartamente Regim Hotelier )


  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare