Pensiunea Pantheon Poiana Brasov

Oferte cazare compare_arrows Poiana Brasov compare_arrows Pensiuni


Pensiunea Pantheon Poiana Brasov

Povestea casei tale, departe de casa, incepe undeva in inima vestitei statiuni Poiana Brasov, unde spiritul ospitalitatii grecesti si al celei romanesti te bucura si iti creaza confortul necesar.

Ce-ar fi daca, plecat fiind in vacanta, constati ca atmosfera familiala de acasa te-a insotit in locul unde iti vei petrece sejurul? Si ce-ar fi daca aceasta atmosfera calda de acasa doreste sa ramana alaturi de tine pe toata durata mult asteptatului sejur? Ei bine nu stim daca acest lucru este posibil, dar stim ca noi, cei ce formam echipa pensiunii Pantheon ne straduim sa reconstruim aici, pentru fiecare oaspete ce ne calca pragul, ambianta intima, linistita si prieteneasca a unui camin cald. Si daca pana acum am reusit cu succes sa ne bucuram oaspetii, de acum inainte vom incerca mai mult decat atat. In acest sens ne ajuta si ceea ce ar trebui sa fie parte integranta din viata noastra – natura, reprezentata aici de Masivul Postavarul, imbracat in straie de o cromatica divina, ce poate fi admirat de la balconul fiecarei camere si de pe terasa Pensiunii Pantheon, de fulgii jucausi de nea sau de stropii grabiti de ploaie, de padurea seculara de brad si molid, de mireasma coniferelor si de simfonia pasarilor. Natura aceasta a creat pentru noi imagini feerice, invaluite intr-o aura de basm, ce numai de aici de la noi pot fi savurate.

In acest decor al statiunii Poiana Brasov ne-am stabilit destinul, acela de a reda oaspetilor nostri atmosfera calda de acasa, singura in masura sa ofere linistea si intimitatea de care avem nevoie atunci cand dorinta suprema este de relaxare, de eliminare a grijilor, a stresului si oboselii care ne umbresc deseori viata de zi cu zi. Alegeti sa ne fiti oaspeti si nu veti regreta.

Va asteptam cu drag la Pantheon - casa ta, departe de casa!

contact_phone Detalii de contact:


0722-311037

Poiana Brasov, Str. Valea Lunga, nr. 2A.

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:

Alpin Resort Hotel ( Hoteluri )
Hotel RINA VISTA ( Hoteluri )


  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare