Pensiunea La Cazemata Bucov

Oferte cazare compare_arrows Ploiesti compare_arrows PensiuniAmplasata intr-o zona linistita Pensiunea La Cazemata ofera toate conditiile unui sejur de relaxare sau de odihna dupa o zi de munca.

. Pensiunea La Cazemata este construita in anul 2011,este foarte spatioasa,clasificata la 3 margarete, si corespunde tuturor cerintelor.

Ce altceva poate sa fie misiunea unei gazde decat sa transforme o cladire intr-un camin pentru oaspetii sai. Cand am terminat amenajarea camerelor minutios proiectate si construite, eram constienti de faptul ca obiectele au nevoie de aportul fiintei umane si de ospitalitate pentru a face fata acestei provocari. Ne straduim ca pensiunea noastra sa devina un punct de plecare si de sosire in odihna si recreerea fizica si sufleteasca a tututor Oaspetilor nostri. La randul nostru vom completa comfortul oferit de pensiune cu un zambet sau cu savoarea de casa a mesei traditionale. Credem cu tarie ca turismul se poate face si altel decat ascultand muzica proasta cu volumul la maxim. Oaspetii nostri apreciaza linistea din jurul pensiunii, precum si ospitalitatea si sinceritatea noastra. Nu am ales din intamplare motoul nostru: `Sosesti ca oaspete, iti iei ramas bun ca prieten`. In cazul in care doriti sa petreceti vacanta intr-un loc linistit, va rog sa acordati atentie ofertei noastre.


contact_phone Detalii de contact:


724791023
Bucov,nr.1089 A,langa cartierul Mica Roma si Gradina ZOO Bucov

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:

Inchiriere apartament regim hotelier Ploiesti ( Apartamente Regim Hotelier )
Inchiriere Garsoniera Regim Hotelier Ploiesti ( Apartamente Regim Hotelier )
Pensiunea Forest Mirage ( Pensiuni )
Hotel Class ( Hoteluri )
Vila Alex&Emi ( Vile )


  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare