Hotel Prahova Plaza Hotel

Oferte cazare compare_arrows Ploiesti compare_arrows Hoteluri
Prahova Plaza Hotel este amplasat in centrul orasului Ploiesti,fiind destinatia perfecta,atat pentru oamenii de afaceri cat si pentru turisti.
Hotelul are o indelungata traditie in industria ospitalitatii,care traditie este dusa mai departe de un personal atent selectionat si bine pregatit,la cele mai inalte standarde in materie.

Prahova Plaza Hotel are o capacitate de 250 de locuri,distribuite in 139 de camere,toate la categoria de 4*.Camerele respecta cele mai exigente cerinte la nivel international,avand ca dotari:aer conditionat,TV LCD,mobilier ergonomic personalizat,camere accesibile persoanelor cu dizabilitati,minibar,conexiune internet(gratuit),telefon,camere de baie ultramoderne,serviciu de Room-service permanent.
Conference & Banqueting:Prahova Plaza Hotel dispune de 3 sali de conferinte modern si complet utilate.
Food & Beverage: Unitatea noastra hoteliera pune la dispozitia clientilor restaurantul National,cu meniuri din bucataria international a si romaneasca,meniuri atent selectionate si preparate de maestrii bucatari specializati la scoli renumite din tara si strainatate.
Barul hotelului este deschis in permanenta pentru rezidentii hotelului,fiind polul de atractie al lobby-ului datoriata designului ce inspira caldura si eleganta.
Events:Echipa noastra de profesionisti in organizarea de evenimente festive sta la dispozitia clientilor,pentru organizarea de diverse manifestari:petreceri pentru firme,evenimente de familie,etc

contact_phone Detalii de contact:


0244526850/0244526309
Str.C. D. Gherea no. 11 cod postal:100035

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare