Hotel Magic Centru

Oferte cazare compare_arrows Pitesti compare_arrows Hoteluri
Hotel Magic Centru

Primul hotel al Holdingului Magic este situat in zona de centru a orasului Pitesti, facand parte dintr-un complex ce ofera posibilitati multiple de relaxare a clientilor.


Hotel Magic Centru

Primul hotel al Holdingului Magic este situat in zona de centru a orasului Pitesti, facand parte dintr-un complex ce ofera posibilitati multiple de relaxare a clientilor. Complexul, prin facilitatile pe care le inglobeaza va ofera o gama variata de servicii: terasa, restaurant cu o capacitate de 80 locuri situat la primul etaj al complexului, respectiv restaurant – bar cu o capacitate de 50 locuri situat la parterul complexului,salon de bronzat, servicii rent-a-car, camere single, apartament, garsoniere. De asemenea perimetrul este securizat prin intermediul societatii proprii de paza si protectie „Magic Safe Security???. Hotel Magic Centru dispune de 15 spatii de cazare in regim de 3*si este structurat astfel:
- 14 camere single cu pat matrimonial ( internet acces nelimitat, tv-cablu, telefon, minibar,seif ) -
- 1 apartament compus din 2 camere, una cu pat marimonial si cealalta camera cu canapea extensibila + facilitatile anterioare.

Holding-ul nostru mai include o agentie de turism, societatea de paza si protectie, o firma de decoratiuni pentru nunti, botezuri si alte festivitati, o agentie imobiliara, servicii rent-a-car si o vila situata in centrul orasului Pitesti, compusa din 3 camere,1 living, o bucatarie, 2 bai (cu cada si dus), centrala termica proprie, parcare si o gradina de 1000 m².contact_phone Detalii de contact:


248215161
STR.ARMAND CALINESCU, NR.16

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare