Pensiunea VILA TOPARCEANU

Oferte cazare compare_arrows Otopeni compare_arrows PensiuniVila Toparceanu este situat? pe strada cu acelasi nume, in imediata apropiere a centrului logistic Carrefour, la mic? distanta de Adidas Outlet si Casa Roma. PoziTionarea vilei imbina utilul cu placutul, respectiv accesul imediat la arterele importante cu linistea si confortul atat de necesare la finalul unei zile agitate

Vila Toparceanu isi propune sa satisfaca necesitatile unei game variate de clienti, accentul punandu-se insa pe zona turismul de business. Apropierea de Romexpo si Aeroportul Otopeni transforma Vila Toparceanu in estinatia ideala pentru oameni de afaceri, fie pentru cazare, fie pentru intalniri de afaceri. Unitatea este dotata cu o serie de facilitatii de comunicare (acces internet, servicii telefonie si fax), iar restaurantul pensiunii, cu 25 de locuri, este pregatit sa-si primeasca clientii de la micul dejun pana la cina.
Cele 8 camere ale pensiunii, din care 6 cu pat matrimonial, isi intampina clientii cu dotari de ultima generatie si ambient personalizat de la o camera la alta. Dotarile includ aer conditionat, televizor cu ecran plat, minibar,
seif, baie cu dus, uscator de corp.
Mobilierul ultramodern diferentiaza cele 8 camere, fiind disponibil in nuantee de beige-maro, alb sau verde pal, cu accesorii in tonuri diferite de culoare.
Vila dispune de 8 locuri de parcare proprii, serviciul fiind gratuit.
In restaurantul Vilei Toparceanu se pot organiza mese de afaceri, reuniuni sau cine aniversare. Bucatarul pensiunii va sta cu placere la dispozitie pentru solicitari din bucataria internationala sau meniul zilei, iar barul este dotat cu o varietate de bauturi alcoolice si racoritoare, diverse preparate pe baza de cafea, ceaiuri si cocktailuri.

contact_phone Detalii de contact:


0213177010, 0728978852, 0752011478
OTOPENI, STR. GEORGE TOPARCEANU NR. 11

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:

Pensiunea raffael ( Pensiuni )
Pensiunea Casa Crengutei ( Pensiuni )
Hotel JR Motel ( Hoteluri )
Pensiunea Gabriela ( Pensiuni )
Vila TOPARCEANU ( Vile )


  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare