Hotel JR Motel

Oferte cazare compare_arrows Otopeni compare_arrows HoteluriOpreste la JR Motel si bucura-te de atmosfera calda si prietenoasa. Te vei simti ca acasa. Situat pe drumul national care leaga Aeroportul International Henri Coanda Otopeni de Bucuresti, JR Motel intampina turisti din intreaga lume.

Suntem aproape de complexul expozitional ROMEXPO si de centrul comercial Baneasa Shopping City. Chiar in incinta motelului veti dispune de un mini-market, iar vizavi va asteapta un restaurant McDonald?s.

JR Motel *** este un complex de 4 casute a cate 4 camere fiecare, insumand o capacitate de 24 de persoane. Motelul dispune de parcare cu 12 locuri. Camerele sunt de 2 persoane. Poti alege camera cu 2 paturi simple / 1 pat dublu, matrimonial.

Facilitati: frigider, access la o sala de mese, baie in camera cu apa calda permanent, aer conditionat, birou, cablu TV, HBO gratis, acces gratuit la o retea de internet wireless, parcare

contact_phone Detalii de contact:


40723406740
Calea Bucurestilor, nr.45 (DN1) JR Motel este situat pe DN1, pe sensul de mers dinspre aeroportul Otopeni inspre Bucuresti, chiar vizavi de o benzinarie Mol si un restaurant Mc Donald s. Complexul este semnalat de un panou luminos rosu.

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare