Vila Teodor

Oferte cazare compare_arrows Mangalia compare_arrows VileVila particulara Teodor este amplasata la 150m de faleza Mangalia, la 4 minute de mers pe jos de plaja Diana din statiunea Saturn si 3 minute de gara CFR. In zona se regasesc numeroase magazine, supermarketul Lidl, parcul Tosca si pavilionul B al Sanatoriului Balnear Mangalia.

Capacitatea de cazare la Vila Teodor este de 6 camere duble (/ triple) dotate cu baie proprie, Televizor, Internet Wireless, Bucatarie utilata, Frigider si un Apartament cu 2 dormitoare + Living, 2 bai proprii, Aer Conditionat, Televizor in camere si in living, bucatarie proprie utilata, frigider.

Pentru toti turistii punem la dispozitie o terasa in aer liber unde se poate lua masa sau unde se poate organiza un gratar. Din respect pentru vecini, nu permitem organizarea unor petreceri sau evenimente care pot deranja linistea publica.

La cerere, dispunem de o sala de conferinte cu 20 de locuri, dotata cu videoproiector, flipchart si calculator conectat la internet.

contact_phone Detalii de contact:


753087062
Mangalia, Str. Muncelului Nr.1 (aproape de biserica Mihail si Gavriil de pe strada Rozelor)

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare