Vila Evim

Oferte cazare compare_arrows Mangalia compare_arrows VileVila pe malul marii.

Situata in aproprierea falezei Marii Negre, intre Mangalia si Saturn, la un minut de mers pe jos de plaja Diana 150-200 metrii, cinci-sapte minute de gara 600-700 metrii, in aproprierea Sanatoriului Balnear Paradiso.

Turistii care aleg sa se cazeze la Vila Endis beneficiaza de confort si intimitate pot urma un tratament balnear, se pot relaxa in jurul gratarului sub foisorul acoperit, pe malul apei, pescuind, facand plaja, practicand activitati sportive, echitatie la Herghelia Mangalia, vizitand diverse puncte turistice din apropriere, salba de statiuni de pe malul marii din Romania cat si cele din Bulgaria. Camere cu balcon, baie proprie, suprafata camerelor este cuprinsa intre 14mp si 32mp, iar suprafata bailor este cuprinsa intre 5mp si 11mp. Pat matrimonial 160x200cm, pat single 90x200cm.

Centrala proprie, apa calda dimineata la pranz si seara. Schimbam lenjeria la 6 zile, curatenie in camere la 6 zile sau la cerere, nu ridic gunoiul din camere, punct de colectare selectiva a deseurilor (plastic, hartie, resturi menajere) la 30 metrii. Nu asiguram prosoape.

Internet functional in camere, in spatii comune, inclusiv in curte.

Se poate servi masa si in regim de catering.
Nu detinem parcare proprie, amenajata, dar este spatiu pe strada linistita si iluminata.
Nu acceptam animale de companie.

Orar de liniste intre orele 13-16 si 23- 08.

Ne rezervam dreptul de a selecta clienteala, copii cu varsta cuprinsa intre 4 ani si 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare in camera cu doi adulti, fara pat suplimentar. Pentru pat suplimentar se achita 25 lei/zi.

Pentru rezervari convorbire telefonica prealabila intre orele 8 si 22, prin email sau verbal. Plata unui avans asigura garantia rezervarii dorite.

Zona, linistita, ferita de forfota urbana, excelenta pentru plimbari sau alergari, aerosoli salini marini, dimineata, la rasaritul soarelui, seara pentru adierea brizei...relaxare!

P.S.Avem o mare deficienta, nu oferim cadrul necesar pentru chefuri, chermeze, chindii...doritorii de petreceri le recomandam sa se orienteze spre locatii adecvate (Vama Veche, 2 Mai...)

Va asteptam cu drag!

contact_phone Detalii de contact:


0721213862, 0741090693, 0762877645
Mangalia, zona Rozelor, str. Ernest Juvara nr. 3 vilaevim@yahoo.com

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare