Pensiunea Casa Corina

Oferte cazare compare_arrows Mangalia compare_arrows PensiuniOferim spre inchiriere camere la pensiune particulara, celor interesati sa isi petreaca vacanta pe tarmurile Marii Negre, in Mangalia.
Cele 2 imobile se afla intr-un cartier linistit de case si vile, la o distanta de 850-900 de metri fata de plaja Laguna, astfel aceasta distanta se parcurge in 10 minute de mers pe jos.

--De asemenea nu este prea mare nici distanta fata de plajele statiunii Saturn.
--Avem o curte spatioasa si intinsa cu gradina plina de gazon, flori si pomi, cu terasa, foisor, terasa si bucatarie de vara (totul realizat din lemn masiv), loc de facut gratarul.

--Camerele pe care le punem la dispozitia turistilor sunt atat cu bai individuale (stil garsoniera) cat si cu bai comune (o baie este folosita de cate 2 ori 3 camere).

--De asemenea dispunem de camere cu cate 1 pat dublu, camere cu 2 paturi duble si camere cu 1 pat dublu + 1 pat simplu, toate camerele au frigidere si TV cu cablu.

-- Toate camerele au acces nelimitat la bucataria de vara, construita in stil rustic, din lemn masiv, dotata cu aragaz, cuptor microunde si vesela, de asemenea apa calda este garantata non-stop.

contact_phone Detalii de contact:


0741690331 / 0722728977
MANGALIA, STR. Vlad Tepes, NR.35

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare