Hotel La Scoica Land

Oferte cazare compare_arrows Mamaia compare_arrows HoteluriInaugurat in anul 2006, situat in Mamaia Nord nr 43, pe malul lacului Siutghiol, hotel La Scoica Land este cadrul perfect atat pentru vacantele dumneavoastra de vara, cat si pentru calatoriile de afaceri. Amplasat la 2km de Statiunea Mamaia si de Tabara Navodari, la doar 200m de malul marii, fiind locatia perfecta deoarce beneficiati atat linistea unui loc retras ,minunat, cat si de atractiile turistice din apropiere.

Hotelul dispune de 45 de camere, din care camere duble standard, cu Jacuzzi, apartamente pentru 3 persoane, apartamente pentru 4 persoane si o camera suite cu Jacuzzi in interiorul camerei pentru cei mai romantici.
Toate camerele dispun de aer conditionat, TV cablu, minibar cu frigider, uscator de par in baie, telefon in camera si baie. Room service 24/24, iar restaurantul este deschis in regim Non-Stop.

contact_phone Detalii de contact:


0341.485333 / 0728.726422
Bd Mamaia Nord, nr 34, Navodari, Jud Constanta. Ne gasiti la 2 km de la iesirea din Mamaia spre Navodari, pe partea stanga.

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:

Inchiriere apartament regim hotelier ( Apartamente Regim Hotelier )
Pensiunea Vila Orange ( Pensiuni )
Hotel Avangarde Mamaia ( Hoteluri )
Vila Lya ( Vile )
Vila Corabia Piratilor ( Vile )


  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare