Vila Vladony

Oferte cazare compare_arrows Mamaia Nord compare_arrows VileVila Vladony este amplasata in nordul statiunii Mamaia, la granita dintre vuietul distractiei si linistea infinita a marii, la doar 5 minute de tarm si 15 minute de zona de cluburi a statiunii Mamaia. Statiunea este pozitionata intr-o zona a litoralului in care plaja este generoasa, iar intrarea in apa se face lin, ideala pentru familiile cu copii mici.
Vila dispune de 10 camere duble, elegante si spatioase, atat cu paturi matrimoniale si cu cate doua paturi.

Vila Vladony, o constructie cu finisaje moderne si cu un amplasament usor accesibil – la doar 5 minute de tarm si 15 minute de zona de cluburi a statiunii Mamaia, reprezinta solutia optima atat pentru familiile cu copii mici care opteaza pentru o plaja linistita, aerisita si generoasa unde intrarea in apa se face lin, cat si pentru turistii doritori de distractia si cluburile din statiunea Mamaia Nord.
Vila dispune de 10 camere duble complet dotate conform standardului, cu TV prin cablu, Internet Wi-Fi, minibar si aer conditionat, iar pentru ca totul sa fie intr-o perfecta armonie, fiecare camera are baia in aceeasi tonalitate, acestea fiind dotate inclusiv cu uscator de par.
De asemenea, locatia dispune si de parcare proprie ce este inclusa in pretul camerei, seif in receptie, loc pentru barbeque si bar unde puteti servi atat bauturi reci cat si calde.
Rezultatul muncii noastre, in urma unor eforturi conceptuale si a unei atentii deosebite la detalii este ambianta unica, relaxanta si plina de confort, ceea ce face din Vila Vladony o locatie speciala.
Atractii turistice in zona
• Servirea mesei : Restaurante cu servire a la carte si linii de autoservire
• Plaje amenajate ( Kazeboo beach, La Tortuga beach, Rapana beach),
• Cluburi (Fratelli, Ego, Loft, Crazy, El Comandante)


. . . Doar pentru d-voastra si
Nevoia confortului de acasa.
?


contact_phone Detalii de contact:


726664301
str. T1, nr 46, Mamaia Nord

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare