Pensiunea Cardinale Resort

Oferte cazare compare_arrows Iasi compare_arrows PensiuniSituat in cartierul Bucium, pensiunea din Iasi Cardinale Resort isi asteapta vizitatorii intr-o selecta locatie de 4 stele.Situat intr-o zona mirifica a Iasului, in cartierul Bucium, departe de agitatia orasului modern, Cardinale Resort se doreste a fi o locatie de cazare ideala, o oaza de liniste pe care o cautati, atat pentru relaxarea cotidiana, cat si pentru calatoriile de afaceri pe care le intreprindeti in orasul celor 7 coline, o pensiune din Iasi ce a ofera tot ce aveti nevoie.

Seara, indiferent de anotimp, Iasul ii va dezvalui privitorului minunatul spectacol propriu de lumini, retinand pentru sine forfota zgomotolui citadin, daruind astfel oaspetilor Cardinale Resort o experianta unica, ce vine sa intregeasca desfatarea asigurata de locatia de 4 stele.
Cazare Iasi
Aveti la dispositia dumneavoastra 13 camere amenajate dupa cele mai noi tendinte in decoratiuni interioare, alaturi de un restaurant elegant, cu o oferta variata, adaptata oamenilor cu gusturi rafinate. Iar in zilele calduroase de vara, terasele din jurul piscinei vor da un plus da farmec sederii la Cardinale Resort.
Camere cu pat matrimonial
Camere cu doua paturi
Apartament

Restaurant Iasi
Delicioasele mancaruri italiene, savurate in atmosfera eleganta a restaurantului va vor ajuta sa va relaxati mintea si sufletul.contact_phone Detalii de contact:


0232/244.401
Iasi, Str. Constantin Erbiceanu nr. 3 Vis-a-vis de Spitalul Dr. Clunet (Zona Bucium)

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:

Inchirieri apartamente regim hotelier Iasi ( Apartamente Regim Hotelier )
Hotel Premier Class ( Hoteluri )
Pensiunea Tatarasi ( Pensiuni )
Hostel Tatarasi ( Hosteluri )
Pensiunea La Plopii Fara Sot ( Pensiuni )


  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare