Hotel Sara Hostel

Oferte cazare compare_arrows Iasi compare_arrows HoteluriPrimul hostel de *** din Iasi,str. Mihail Sturdza nr. 33(cartier Bularga) cu o capacitate de 52 de locuri in conditii exceptionale de confort, sustinute de o gama variata de servicii de inalta calitate.Se adreseaza cu precadere grupurilor (delegatii sportive , studentesti , busuness, formatii artistice, pelerini, etc.)

Detine 13 camere din care 8 dotate cu 4 paturi simple 1 camera cu 3 paturi simple 4 cu 2 paturi duble.Fiecare camera este dotata cu LSD-TV, internet wireless, papuci si halat de baie + set complet de cosmetice.
Servicii oferite: room service. minibar, catering, spalatorie, calcatorie, inchiriere DVD player si filme, documentare rezervari bilete de avion, cinematograf , teatru, opera inchrieri masini.

contact_phone Detalii de contact:


0232/233.471
Str. Mihail Sturdza nr. 33, Iasi,de la intersectia bulevardului Socola cu strada Bucium, prima ale la dreapta vizavi de Liceul Tehnnica si telecomunicatii la 1 min. de Sectia a V-a de politie Iasi, la 10 min. de Complexul comercial Carrefour Felicia si la 15 min. de Iulius Mall.

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:

Inchirieri apartamente regim hotelier Iasi ( Apartamente Regim Hotelier )
Hotel Premier Class ( Hoteluri )
Pensiunea Tatarasi ( Pensiuni )
Hostel Tatarasi ( Hosteluri )
Pensiunea La Plopii Fara Sot ( Pensiuni )


  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare