Hotel Magnus Galati

Oferte cazare compare_arrows Galati compare_arrows HoteluriSituat la intrarea in oras dinspre Bucuresti si in apropierea celei mai importante zone comerciale din oras,HOTEL MAGNUS este locul ideal de odihna si relaxare atat pentru oamenii de afaceri ,cat si pentru cei care viziteaza orasul Galati.

Hotelul ofera oaspetilor 53 de camere impartite in 25 double,26 matrimoniale si 2 apatramente elegante.Pentru confortul turistilor camerele au un design modern,sunt spatioase si dotate cu telefon,cablu tv,televizor LCD si climatizare.De asemenea MINIBARUL din camera este GRATUIT ,iar in permanenta se poate accesa INTERNETUL WIRELESS GRATUIT in tot hotelul.

Cele doua sali de conferinta :Sala Saturn cu o capacitate de 60 de locuri si asezare teatru si Sala Neptun cu o capacitate de 100 de locuri si asezare classroom ofera dotari tehnice moderne si complete intr-o atmosfera propice atat intalnirilor de afaceri,pregatirilor profesionale ,cat si altor activitati specifice.

Printre facilitatile hotelului se numara utilizarea gratuita a celor 3 laptop-uri aflate in business cornerul din receptie,parcare gratuita cu 40 de locuri in curtea interioara a hotelului,servicii de secretariat(telefon,fax,copiator,editare documente), servicii de spalatorie camere de nefumatori,room-service,apel trezire,seif la receptie,exchange office,acceptare carti de credit.

In incinta Hotelului Magnus se afla restaurantul Crama Lautarilor,unde se poate asculta muzica lautareasca autentica interpretata de un taraf de lautari ,se pot savura gustoase bucate romanesti si vinuri din potgorii renumite.
Toti oaspetii cramei sunt intampinati cu o palinca din partea casei.

contact_phone Detalii de contact:


0236/44.55.45
Galati, Micro.20, str.Otelarilor nr.25. Sunati la receptie sau pe site la contact aveti harta google.

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:

inchiriez garsoniera ( Apartamente Regim Hotelier )
Apartament 3 camere regim hotelier ( Apartamente Regim Hotelier )
Hotel Galati ( Hoteluri )
Hotel Jolie Apartments ( Hoteluri )
Hotel ALEX ( Hoteluri )


  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare