Apartament în regim hotelier în Galati

Oferte cazare compare_arrows Galati compare_arrows Apartamente Regim Hotelier


Apartament în regim hotelier în GalatiVa oferim spre inchiriere un apartament cu dotari moderne, situat in centrul orasului Galati, la numai 2 minute de zona bancara si la 5 minute de Faleza Dunarii.

Apartamentul este foarte aerisit, are 92 de metri patrati si este structurat astfel:

Zona de zi formata din hol deschis, living deschis, zona de luat masa deschisa si bucatarie inchisa separata prin usa culisanta de sticla.

*Dresing spatios
*Dormitor cu pat matrimonial
*Dormitor twin bed
*Baie
*Balcon

Apartamentul beneficiaza de centrala termica proprie. Bucataria este dotata cu aragaz, cuptor cu microunde, filtru de cafea si tot ceea ce este necesar in vederea gatitului, pentru persoanele care aleg sa inchirieze apartamentul o perioada mai lunga de timp. Livingul este dotat cu aer conditionat, plasma tv iar zona de luat masa se afla in imediata vecinatate a ferestrelor cu vedere superba catre Bulevardul Brailei. In dormitorul matrimonial exista instalatie de aer conditionat si televizor LCD; dormitorul are deschidere spre balcon. Dormitorul twin bed este dotat si el cu televizor si instalatie de aer conditionat. Cele doua paturi sunt concepute astfel ca, la nevoie, sa poata fi unite pentru a se putea obtine un pat dublu, similar patului matrimonial. Baia este placata cu gresie moderna si este dotata cu cada ovala cu dus, chiuveta, vas de WC si bideu si masina de spalat rufe.

Apartamentul este situat in unul dintre cele mai respectabile cartiere centrale ale Galatiului, Mazepa I, la 2 minute de principala zona bancara si la circa 5 minute de Faleza Dunarii.

Locatia se remarca prin accesul imediat la principala artera de circulatie a orasului, toate facilitatile aflandu-se la o distanta extrem de mica, timpul necesar pentru a ajunge la acestea fiind foarte redus:

- Supermarket Flamingo - 1 minut
- Supermarket Carrefour Potcoava - 3 minute
- Supermarket Billa Winmarkt Modern - 7 min
- Piata agricola si zona comerciala Ancora - 3 minute
- Statie bus / maxi-taxi catre toate zonele orasului - 1 minut
- Statie taxi - 1 minut
- Farmacie - 1 minut
- Clinica medicala Hyperdia - 2 minute
- Restaurant Orizont - 1 minut
- Restaurant Blue Aqua(fost Pescarul) - 5 minute
- Restaurant Chinezesc - 5 minute

In plus, fiind situat la ultimul nivel al unui bloc turn apartamentul beneficiaza de o priveliste superba, atat asupra Bulevardului Brailei cat si asupra zonei portuare si a Hotelului Vega. Imaginea panoramica care se deruleaza in fata ochilor privind de la ferestrele livingului include Dunarea si Lacul Brates , linia orizontului incheindu-se cu Muntii Dobrogei si Dealurile Giurgiulestilor din Republica Moldova.


contact_phone Detalii de contact:


Contact: 0746149345
apartamentgalati.ro

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:

Regim hotelier 90 ron/zi ( Apartamente Regim Hotelier )
inchiriez garsoniera ( Apartamente Regim Hotelier )
Apartament 3 camere regim hotelier ( Apartamente Regim Hotelier )
Hotel Galati ( Hoteluri )
Hotel Jolie Apartments ( Hoteluri )


  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare