Vila Antaris

Oferte cazare compare_arrows Eforie Nord compare_arrows VileCazare Eforie Nord in Vila Antaris,a doua strada de la mare.

Cazare Eforie Nord Vila Antaris este situata in Eforie Nord, la doar 100 m( 3 minute) de plaja, a doua strada de la mare, in zona cea mai buna si cea mai verde din statiune, intre plajele Debarcader si Belona, foarte aproape de mare, in acelasi timp aflandu-se foarte aproape si de centrul statiunii, ceea ce ii confera o pozitie deosebita.

Vila este inconjurata de foarte multa verdeata. Zona, foarte linistita, abunda in aerosoli marini, precum si aer proaspat si racoros de padure, datorita vegetatiei ce inconjoara vila.

Vila Antaris din Eforie Nord dispune de o curte foarte mare ``2000 m2`` cu parcare gratuita pentru toate camerele. Toata curtea vizibila din imagini apartine vilei Antaris. Locurile de parcare sunt asigurate gratuit pentru cei cazati in vila.

Va ofera cazare in camere, dotate cu Aer Conditionat, pat dublu matrimonial, baie proprie cu cada de dus, tv, frigider, balcon mare, la cerere se ofera pat pliant.
Apa calda este asigurata non-stop din centrala proprie.
Acces bucatarie, gratar .

Internet Wireless
Loc de joaca amenajat pentru copii.
Tel.0729708480

contact_phone Detalii de contact:


729708480
Eforie Nord, a doua strada de la mare

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:

Locuinta langa Mare - 100 m de plaja ( Apartamente Regim Hotelier )
Vila Gabriela ( Vile )
Vila Casa Blanca ( Vile )
Vila Meli ( Vile )
Vila Razvan ( Vile )


  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare