Vila Costello

Oferte cazare compare_arrows Eforie Nord compare_arrows Vilecazare in Eforie Nord cu zona cea mai avantajoasa

OFERTA CAZARE VILA COSTELLO
DIN EFORIE NORD STR. REPUBLICII lot 199 NR. 20 JUD.CONSTANTA.
Info: BRANISTEANU LICUTA COSTELLO str. CALUGARENI 30 Eforie Nord. jud.Constanta. Tlf: 0722 394 357 , 076 88 078 39 , 0788 99 10 64 .

Oferim CAZARE chiar si pentru o zi la acelas tarif mult redus fata de toate tarifele practicate in aceasta zona ultra centrala si cu cel mai dorit vad comercial. Locatia se afla in cel mai cntral amplasament din statiunea turistica EFORIE NORD pe str Republicii,vis-a-vis de Palatul Postei linga statia de autobuz ?CENTRU?venind dinspre Constata,iar de la locatia noastra pina la cea mai centrala zona de plaja din Eforie Nord,plaja de Belona-Europa si debarcaderse parcurge in pas lejer pe jos in circa 5-10 min cei circa 300 ml.
Dispunem de camere cu 2-3 paturi din care obligatoriu se afla cel putin un pat dublu cu latimea de 110-120 cm si de regula inca un pat cu latime medie de 95-110 cm.
Se pot folosi frigiderele amplasate in apropierea camerei,acces la folosirea pentru mici srvicii la bucatarie si se pot inchiria televizoare.
Fiecare camera are intrare complet separata de oricare dintre toate celelalte camere.
Fiecare camera are un grup sanitar independent, toaleta,chiveta si dus cu apa calda de la instalatia pentru apa calda menajera incalzita cu program prelungit sau chiar continuu potriv negogieri prealabile.
Dispunem de parcare auto in curtea locatiei.
Tot in curtea locatiei se afla amenajata o gradina tip restaurant pentru odihna si divertisment.
Pentru a evita surpriza lipsei posibilitatilor de cazare in perioadele aglomerate,va rugam se ne contactati anticipat telefonic cu circa o saptamina pentru ca sa puteti avea confirmarea noastra ca am primit de la dumneavoastra avansul platit neranbursabil al tarifului convenit pentru cel putin o zi achitata integral si anticipat si care tarif ramine valabil ca pret,pentru prima noapte de cazare valabil pina a doua zi dimineata la ora 8,iar in cazul in care nu v-ati prezentat sa achitati proprietarului plata integrala pentru perioda urmatoare negociata sa fiti cazat,intelegerea telefonica se reziliaza iar orice suma avansata nu se mai restituie.
Tariful cazarii unei camere este diferentiat pentru diferitele perioade din sezonul estival,tarife de care veti putea lua la cunostinta prin intermediul telefonului,pentru a se evita orice neintelegere.
In perioda pina la data de circa 10 iulie noi practicam cu mult,cel mai redus tarif pentru aceasta locatie,tariful de 35-70 ron per zi pentru o camera unde pot fi cazate lejer 3-4 persoane.
Mai dispunem tot in statiunea Eforie Nord si de alte locatii de cazare chiar mai avantajoase,pentru care va stam la dispozitie pentru negocieieri prin contactare telefonica.
Dispunem de asemeni de mai multe oportunitati petru desfasurarea de activitati comerciale deosebit de atractive ca cel mai bun vad comercial.
Va asteptam cu drag si cu toata intelegerea sa ne contactati si sigur nu veti regreta.
Cu respect si prietenie va astept,
BRANISTEANU LICUTA COSTELLO STR CALUGARENI NR 30 EFORIE NORD,JUD CONSTANTA
TELEFOANE:0722 394 357, 076 88 078 39, 0788 99 10 64
contact_phone Detalii de contact:


0722394357 0768807839 0788991064
se mentioneaza in textul de mai sus al ofertei

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:

Locuinta langa Mare - 100 m de plaja ( Apartamente Regim Hotelier )
Vila Gabriela ( Vile )
Vila Casa Blanca ( Vile )
Vila Meli ( Vile )
Vila Razvan ( Vile )


  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare