Hotel MARA

Oferte cazare compare_arrows Eforie Nord compare_arrows HoteluriComplexul Hotelier Mara si-a deschis portile in sezonul estival 2008, situat in Eforie Nord, intr-o oaza de liniste, in partea de sud a statiunii , in apropierea garii, la jumatatea distantei dintre Marea Neagra si Lacul Techirghiol.

Complexul se intinde pe o suprafata de 10.000 mp avand 120 de camere duble complet renovatate in 2008, dispuse in 10 cladiri P+1E.
Toate camerele sunt duble cu balcon sau terasa , grup sanitar propriu ( cu cabina de dus,uscator de par), pardoseala din gresie, mobilier modern nou, tamplarie PVC cu geam termopan, apa calda non-stop avand incalzirea pe baza de panouri solare , TVplasma ,telefon, aer conditionat, minibar.
Complexul este inconjurat de gradina, unde brazii falnici si semeti, parca se ridica pana la cer spatiile verzi iti incanta privirea , unde linistea si intimitatea de care au nevoie turistii nostri pentru a se relaxa le puteti gasi numai la Complexul MARA
Terenul de joaca special amenajat cu tobogane, castele , balansoare si multe alte jucarii, unde copilasii zburda incantandu-ne cu rasetele lor .
Parcarea amenajata la intrarea in complex este gratuita.


contact_phone Detalii de contact:


0241/741325
STR DUNARII EFORIE NORD , IN SPATELE HOTELULUI TRAIAN , CCA 100 M GARA

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:

Locuinta langa Mare - 100 m ( Apartamente Regim Hotelier )
Vila Gabriela ( Vile )
Vila Casa Blanca ( Vile )
Vila Meli ( Vile )
Vila Razvan ( Vile )


  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare