Hotel Green House

Oferte cazare compare_arrows Craiova compare_arrows HoteluriHotel Green House este situat aproape de centrul Craiovei, Complexul Hotelier Green House va pune la dispozitie un ansamblu unic de servicii: hotel 3 stele, doua restaurante categoria I, terasa, bar si sala de conferinta.

Situat aproape de centrul Craiovei, Complexul Hotelier Green House va pune la dispozitie un ansamblu unic de servicii: hotel 3 stele, doua restaurante categoria I, terasa, bar si sala de conferinta.

Hotelul Green House va ofera cazare in 38 de camere single, 3 camere double si 4 apartamente dotate cu aparat de aer conditionat, televizor color, frigider, telefon si internet wireless.

Green House ofera clientilor si o gama diversificata de servicii de lux: room-service, wake-up, safing pentru obiecte de valoare, laundry, car-parking cu o capacitate de 40 de autoturisme, mini-shopping, curier comisionar, rezervari bilete teatru, cinema, manifestari sportive.

Va punem la dispozitie un restaurant non-stop, o terasa de pana la 400 de locuri cu mini-fantana arteziana si o sala de conferinta cu o capacitate de 250 de locuri cu lumini tip disco si sistem audio Hi-Fi.

Lumina calda, confortul, eleganta, deliciile gastronomiei le puteti savura descoperind ambianta deosebita de la Green House.

contact_phone Detalii de contact:


+4 0251.532.000
Str. Fratii Buzesti, Nr. 25

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare