Vila VERONA

Oferte cazare compare_arrows Costinesti compare_arrows VilePozitie excelenta, la doar 50 m fata de mare, Vila VERONA va asteapta cu portile deschise in statiunea Costinesti, intre plaja Obelisc si Epava, pentru a va oferi conditii excelente de cazare la tarife atractive.

Renovata total in 2015, Vila Verona, ofera turistilor cazare in 10 camere duble si triple, dotate cu baie proprie cu cabina de dus, tv full hd , frigider propriu si balcon/terasa, internet wireless, precum si mobilier absolut toate noi. Pozitionata astfel incit din unele camere se poate vedea rasaritul, aici este locul unde gasesti servicii excelente de cazare, pentru cei ce se lasa fermecati de valurile si briza marii si vrajiti de glasul pescarusilor de pe litoral, totul intr-un decor si confort excelent , cu mobilier si dotari ultramoderne.
Asezarea pensiunii in apropierea marii ofera turistilor posibilitatea realizarii unei cure heliomarine, precum si oportunitatea de a se bucura de climatul bogat in aerosoli salini. Fiind intr-o zona usor departata de zgomotul discotecilor ofera un plus de intimitate, aceasta si datorita numarului redus de camere.
Vila dispune de bucatarie utilata pentru turisti, sala de mese, precum si o terasa cu mese si umbrele exotice , gratar / barbeque si bar propriu.
Mai mult, veti beneficia de saltele si lenjerii de calitate, aranjate cu gust , si , impreuna cu dotarile din camere si bai, practic „neatinse???, va va da un sentiment de intimitate si relaxare greu de descris in cuvinte...Va asteptam sa va convingeti.! Cu siguranta veti reveni si in anii urmatori !


contact_phone Detalii de contact:


0735836111 0768844204
strada Pescarilor nr. 4 (gara Costinesti, imediat stinga pe str. Pescarilor, pina aproape de mare)

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:

Adria ( Vile )
Vila MIRELA ( Vile )
Pensiunea Amiral Agrement ( Pensiuni )
Vila Roman ( Vile )
Pensiunea Sol ( Pensiuni )


  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare