Pensiunea COMPLEX TURISTIC FOISOR

Oferte cazare compare_arrows Costinesti compare_arrows HosteluriPensiunea se afla in zona de Nord la epava aproximativ 250m fata de mare


Pensiunea Foisor este tip Hostel si bungalow de 2stele si ofer? cazare ?n camere twin, duble ?i triple,: matrimoniale, precum ?i locuri de campare. Toate camerele sunt spa?ioase, au balcon sau verand?, baie proprie cu du? , ap? cald? non stop si sunt dotate cu minibar frigorific, televizor, aer conditionat in toate camerele,( dar se plateste optional in functie de cerinte )si wireles.
Pensiunea este amplasata ?n cartierul nou al sta?iunii Costine?ti, in zona noua de Nord (in dreptul epavei Evanghelia)la aproximativ 350 m de mare ?n prelungirea str?zii Tineretului si se intinde pe o suprafata de 3000mp ingradita ,aproape de gara veche Costinesti(5 minute ) si de plaja de la Obelisc(15 min) ,cu acces direct spre mare. Constructiile sunt noi 2005 si 2008.
Locatia este linistita, ferita de galagia si aglomeratia centrului statiunii, permite un spatiu de agrement si odihna pentru o vacanta in care sa uitati de stresul cotidian.
Precizam ca dispunem de:
-12 camere in 3 vile cu un nivel P+M( 4 camere in unitate- 2 parter, 2 mansarda) din care: -9 camere cu pat matrimonial, 3 camere cu 2 paturi
-15 camere in hostel P+2E : 5 camere cu 3 paturi si 10 camere cu 2 paturi
In toate camerele se pot pune paturi suplimentare normale, fara a afecta mult spatiul deoarece camerele sunt destul de mari 20mp (se preteaza bine pentru tabere,sau grupuri organizate care vor sa petreaca o minivacanta )
Complexul dispune de asemenea de o bucatarie dotata si utilata pentru turisti, terasa unde se serveste masa, gratar si spatiu de recreere cu mese de tenis, o piscina exterioara supraterana ( adulti cu h=1,2m) si doua piscine mai mici pentru copii, spatii verzi (gazon 400mp )si o curte generoasa pentru diverse activitati( spatiu de joaca si relaxare),sezlonguri si balansoare. Parcarea este in interiorul locatiei.Pentru a veni in intampinarea turistilor asiguram transportul gratuit de la gara la pensiune.
contact_phone Detalii de contact:


0763144276 072864262 0726205182
Aurel Vlaicu 40 Costinesti

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:

Adria ( Vile )
Vila MIRELA ( Vile )
Pensiunea Amiral Agrement ( Pensiuni )
Vila Roman ( Vile )
Pensiunea Sol ( Pensiuni )


  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare