Pensiunea Asel Tur ***

Oferte cazare compare_arrows Brasov compare_arrows PensiuniPensiunea Asel Tur si-a deschis portile pentru dumneavoastra in anul 2007, fiind printre putinele locatii din zona care se ridica la standarde europene si care satisface cele mai exigente gusturi si sofisticate cerinte.Localizata la iesirea din Brasov , spre Tg Mures, aproape de principalele puncte de atractie turistica ale zonei,pe un drum cu acces facil, la 3 km de centrul vechi al Brasovului, unitatea isi structureaza functiunile si facilitatile spre a raspunde tuturor nevoilor turistilor romani sau straini, raspunzand interesului aratat de acestia atat pentru turismul de afaceri cat si pentru cel de relaxare.
Pensiunea dispune de 10 spatii de cazare, cu capacitatea de 22 locuri, structurate astfel :
- 1 apartament
- 2 camere duble matrimoniale
- 7 camere duble twin

Fiecare camera dispune de baie proprie (dotata cu cabina de dus sau jacuzzi, uscator de par, spatiu generos, luminat artificial si natural) televizor, acces internet wireless, balcon, minibar.

Sala de mese, cu o capacitate de 40 locuri, ofera o ambianta discreta si eleganta pentru a completa concediul dumneavoastra, si pentru a va facilita si mai mult confortul oferit de locatie, va puteti bucura impreuna cu prietenii si familia servind o varietate larga de bauturi si cocktail ?uri la barul deschis zilnic pentru a asigura clientilor nostrii intimitatea si rafinamentul de care au nevoie.

De asemenea Pensiunea Asel Tur gazduieste evenimente precum : botezuri, cununii, petreceri ,evenimente speciale, conferinte.

Pentrul turismul de afaceri venim in sprijinul dumneavoastra cu un spatiu de conferinta functional, practic, cu capacitatea de 15 locuri, luminat natural, cu iesire directa spre balcon, care ofera conditii profesionale de desfasurare a tuturor tipurilor de evenimente business ? conferinte, seminarii, sesiuni de training, programe de team building, etc.
Modularea spatiului de conferinte se face la cerere in functie de tipul de activitatea desfasurata.Spatiul este dotat cu videoproiector, flipchart, sonorizare, Dvd, ecran proiectie.
Venim in completarea spatiului destinat afacerilor cu o terasa si gradina ce pot fi folosite cu success in sezonul cald pentru diverse functiuni adiacente. In perimetrul proprietatii se pot amenaja zone speciale si se va oferii asistenta necesara pentru activitatile de team-building, facilitand antrenarea spiritului de echipa si socializarea.

Ne-am propus, odata cu deschiderea acestei locatii, sa devenim un etalon al rafinamentului si bunului gust, oferind pe langa serviciile profesionale, definirea unor tarife prietenoase.


contact_phone Detalii de contact:


368006097
Localizata la iesirea din Brasov , spre Tg Mures, aproape de principalele puncte de atractie turistica ale zonei,pe un drum cu acces facil, la 3 km de centrul vechi al Brasovului

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:

Vila grupuri sau petrecere ( Vile )
Rezidenta Ambient ( Apartamente Regim Hotelier )
Pensiunea Ambient Brasov ( Pensiuni )
Resort Ambient Brasov ( Hoteluri )
Inchiriere apartament in regim hotelier ( Apartamente Regim Hotelier )


  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare