Pensiunea Green Park Brasov

Oferte cazare compare_arrows Brasov compare_arrows PensiuniVa invitam la Pensiunea Green Park *** situata pe Valea Timisului la intrarea in Brasov dinspre Bucuresti, intr-o poiana usor accesibila la marginea padurii.Amplasamentul ofera avantajele pozitionarii in mijlocul naturii, intr-o zona inconjurata de masivul Piatra Mare si muntii Postavaru dar si al proximitatii fata de noua zona comerciala a orasului ( Carrefour, Metro, Selgros, Mobexpert, Macro Mall, , Flanco, Bricostore, Praktiker, etc) precum si al numeroaselor facilitati recreationale ( baze sportive, camping, mall, aquapark, casino, park aventura, gradina zoologica, patinoar artificial, ,telescaun si partia de ski bunloc )

Si nu numai atat, locatia se gaseste la numai 15 minute de central istoric al Brasovului sau la 15 minute de Predeal,,la numai 30 de minute de Busteni sau de Poiana Brasov, la 45 de minute de Sinaia, Bran sau Cheia.

Complexul turistic Green Park reprezinta locul ideal pentru turismul de business, transit si cel de placere, atragand prin peisaj si accesibilitate catre confortul urban.

Dispunem de 7 camere duble.

Locatia se poate rezerva si in intregime. Punem la dispozitie pentru un grup de 16 persoane , sase camere cu baie proprie precum si un apartament la mansarda ,salon servire masa pentru 30 de persoane, living, bar-receptie, sala de fitness si aerobic,, terasa acoperita si descoperita, parcare 10 locuri, gratar, curte de 3000 mp. In curand vom finalize sala de sport polivalenta
Restaurantul va sta la dispozitie.

Pe timpul verii piscina acoperita va sta la dispozitie, precum si plaja verde de 2000 mp
Organizam evenimente, mese festive , petreceri private.

contact_phone Detalii de contact:


722367318
In zona de intrare in Brasov la bifurcatia cu ocolitorea si orasul Sacele

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:

Regim hotelier-2 camere aproape si centru ( Apartamente Regim Hotelier )
Vila grupuri sau petrecere ( Vile )
Rezidenta Ambient ( Apartamente Regim Hotelier )
Pensiunea Ambient Brasov ( Pensiuni )
Resort Ambient Brasov ( Hoteluri )


  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare