Pensiunea Bittner-Brasov

Oferte cazare compare_arrows Brasov compare_arrows PensiuniPensiunea Bittner va intampina cu 12 spatii bine dotate si utilate, cu suprafete generoase oferind un inalt grad de confort : - 2 camere cu pat matrimonial - 6 camere cu doua paturi simple - 1 apartament - 3 camere single.Dotarea si finisajele camerelor sunt de o calitate exceptionala, cu paturi somptuase din mobilier de lemn natur, cu grupuri sanitare proprii, cu tv prin cablu inclusiv HBO, internet wireless nelimitat gratuit. Paturile sunt dotate cu saltelute de protectie pentru a asigura igiena impecabila, la standarde maxime. Lenjeriile de pat sunt albe, din material damasc sau bumbac.

Facilitati in camere: baie proprie, hol propriu cu dulap pentru haine, terasa proprie cu vedere spre Varful Tampa, uscator de par, televizor si televiziune prin cablu (HBO inclus), minibar, aencces la internet wireless.Pensiunea Bittner va punem la dispozitie un salon de mic dejun dotat cu televizor, si sistem audio. La parter se afla o sala de mese generoasa care se deschide intr-o curte-terasa interioara de aproximativ 200 mp. Aceasta, este complet pavata, prevazuta cu mese de exterior, ideal pentru relaxare si odihna. Parcare interioara pazita.

Sala multifunctionala, prin mobilierul special modulabil, se poate amenaja in nenumarate variante: pentru seminarii, simpozioane, conferinte, mese festive -cu o capacitate de 50-70 locuri.

Receptia este dotata cu fax, copiator, P.O.S. Se accepta VISA si MASTERCARD.

Servicii Incluse:
- apel de trezire la cerere
- primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei pentru turisti
- se accepta carduri Visa si Mastercard Serviciile sunt intretinute de un personal bine calificat, oricand pregatit sa va satisfaca dorintele-la nivelul standardelor pensiunilor urbane de 3 stele.

Preturile includ micul dejun, respectiv toate taxele aferente.
Oferta Pensiunea ofera la cerere paturi suplimentare pentru copii la camerele de 2 persoane. Patul suplimentar este gratuit, dar nu include micul dejun. 3 nopti pltatite = 4 dormite

Imprejurimi - Obiective turistice Brasov
Pensiunea Bittner va ofera o ambianta calda si relaxanta prin serviciile si dotarile sale.
Amplasata intr-o zona linistita a orasului Brasov, ferita de trafic si aglomeratia urbana, la numai 10 minute de Gara Brasov, si in imediata apropiere a centrului istoric, acesta vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra de acomodare turistica cu tot confortul de care aveti nevoie pentru a face din sejurul dumneavoastra o adevarata reusita.

In citeva minute se poate ajunge la obiectivele turistice si istorice aflate in Centrul Vechi al orasului : Piata Sfatului cu Biserica Neagra si Muzeul de istorie, Prima Scoala Romaneasca aflata in incinta Bisericii Sf. Nicolae din Piata Prundului, Bastionul Tesatorilor sau Poarta Ecaterinei, Poarta Schei, Cetatuia Brasov, Turnul Negru,Turnul Alb, Strada Sforii, Poiana Brasov.

Aproape de Unirea Shopping Centre.


contact_phone Detalii de contact:


0745036146/0268424450
(500m de la gara) B-dul Garii- Intersectia Faget (stanga)-13 Decembrie (100m dreapta), str Mircea cel Batran (stanga 50m) Nicolae Teclu nr 6

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:

Vila grupuri sau petrecere ( Vile )
Rezidenta Ambient ( Apartamente Regim Hotelier )
Pensiunea Ambient Brasov ( Pensiuni )
Resort Ambient Brasov ( Hoteluri )
Inchiriere apartament in regim hotelier ( Apartamente Regim Hotelier )


  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare