Hotel Motel Timisul de Jos

Oferte cazare compare_arrows Brasov compare_arrows HoteluriMotel-restaurant Timisul de Jos*** este localizat si situat pe DN 1,str. Soseaua Nationala nr.14, in localitatea Timisul de Jos din judetul Brasov. Locatia noastra poate fi punctul de plecare in drumetii sau vizite la cele mai atractive puncte istorice din Brasov,Bran,Sinaia,Rasnov si Rupea.

Motel?restaurant Timisul de Jos*** vine in intampinarea turistilor cu un numar de 30 de camere(duble sau apartamente) largi si spatioase dotate cu bai proprii cu cabine de dus, telefon, televizor,internet,balcon de unde se poate admira muntii din zona.
Alte facilitati de care dispune motel Timisul de Jos*** sunt: sauna,sala de fitness, biliard, masa de ping-pong, un bar de zi cu o capacitate de 60 de locuri, o sala de conferinte (dotata cu videoproiector si flipchart) cu o capacitate de 100 de locuri,parcare gratuita, lac artificial cu pastravi pentru amatorii de pescuit,loc de joaca pentru copii si zona verde special amenajata pentru gratar pe timpul verii.

contact_phone Detalii de contact:


0268/306283 sau 0752/041041
Motelul este situat pe DN 1,Km 155,la 4KM de Brasov SI 10 KM de Predeal

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:

Vila grupuri sau petrecere ( Vile )
Rezidenta Ambient ( Apartamente Regim Hotelier )
Pensiunea Ambient Brasov ( Pensiuni )
Resort Ambient Brasov ( Hoteluri )
Inchiriere apartament in regim hotelier ( Apartamente Regim Hotelier )


  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare