Pensiunea Mosorel ***

Oferte cazare compare_arrows Bran compare_arrows PensiuniFiecare dintre noi simte la un moment dat ca are nevoie de repaus de la activitatile cotidiene. Fie ca este vorba de un sejur, de un concediu, o escapada, Pensiunea Mosorel este locul ideal pentru petrecerea timpului dvs.

Situata in Parcul Natioanl Piatra Craiului, in satul Magura, la cota 1000, inconjurata de un decor natural rupt din poveste, locatia noastra va pune la dispozitie:

- 10 camere
- 6 casute din lemn
- sala de mese


Fiecare dintre noi simte la un moment dat ca are nevoie de repaus de la activitatile cotidiene. Fie ca este vorba de un sejur, de un concediu, o escapada, Pensiunea Mosorel este locul ideal pentru petrecerea timpului dvs.

Situata in Parcul Natioanl Piatra Craiului, in satul Magura, la cota 1000, inconjurata de un decor natural rupt din poveste, locatia noastra va pune la dispozitie:

- 10 camere
- 6 casute din lemn
- sala de mese

Fiecare camera dispune de baie proprie ( dotata cu cabina de dus, spatiu generos, iluminata natural si artificial ), televizor, televiziune prin satelit, balcon.

Sala de mese cu o capacitate de 30 locuri, este destinata oaspetilor nostri pentru servirea meselor principale, pentru organizarea de intalniri si petreceri, cu bucatarie complet mobilata la dispozitia dvs., decorata in stil rustic.

Ne gandim si la copii dvs , si va oferim pentru ei programe de creatie si de pictura, sa ii tina ocupati cat timp va savurati cafeaua furati de peisajele unice.
Daca nu am reusit sa va trezim interesul consultati oferta noastra de pret si veti gasi si dvs, un raport calitate pret ridicat.

Va oferim:
- mic dejun inclus sau la cerere
- demipensiune sau pensiune completa la cerere
- activitati creative pentru copii
- foisor
- trasee montane in Parcul National Piatra Craiului, Plaiul Foii, Prapastiile Zarnestilor,
- loc de campare imprejmuit, cu acces la grup sanitar
- acoperire GSM pentru toate retelele de telefonie mobila
- parcare proprie
- gradina cu mese si banci din lemn masiv , protap, loc de gratar
-

Ne propunem ca dvs , cei care veti sosi la noi, sa spuneti ca ati gasit locul ideal unde sa va puteti destinde, ca pot exista servicii profesionale la tarife prietenoase, si ca puteti vedea in fiecare dimineata, de la balconul camerei dvs, minunatiile naturii....contact_phone Detalii de contact:


40744368432
Dinspre orasul Zarnesti se merge pe DJ 112G . Dupa ce ati intrat in satul Magura virati dreapta la fiecare intersectie si ne veti gasi. Chiar inainte de pensiune un drum o ia in jos (spre satul Pestera) iar altul in sus. Dumneavoastra veti conduce in sus. Deoarece panta este destul de abrupta am amenajat o parcare la aprox. 30m de aceasta intersectie. Deasemenea si din spre Bran pe 73 puteti ajunge urmand acelasi drum judetean 112G

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare