Pensiunea Casa Maria

Oferte cazare compare_arrows Baile Herculane compare_arrows PensiuniPensiunea Casa Maria, Baile Herculane - cazare de 3 stele in camere modern utilate, cu vedere la rau,

piscina cu apa termala sulfuroasa, restaurant-bar, parcare subterana, internet wireless gratuit.

Pensiunea Casa Maria ofera cazare in statiunea Baile Herculane in camere modern utilate, cu vedere la raul Cerna, intr-o ambianta eleganta, relaxanta si plina de rafinament.
Camerele sunt dotate cu baie proprie, televizor color, frigider si incalzire centrala. In toate camerele exista acces la internet wireless gratuit si televiziune prin cablu.
Unitatea este dotata cu parcare subterana proprie pentru oaspeti.
Restaurantul unitatii, dotat cu bar si spatiu pentru intalniri private, ofera standarde europene de servicii si calitate. Puteti servi aici masa in regim pensiune completa sau demi pensiune, organiza mese festive sau evenimente private. Restaurantul este deschis deopotriva oaspetilor Casei Maria, turistilor sau vizitatorilor ocazionali. Restaurantul poate gazdui 30 de persoane in interior si 20 locuri pe terasa in aer liber.
Piscina in aer liber este amplasata in curtea interioara si este alimentata cu apa termala sulfuroasa din izvoarele termale din zona.
Tratamente in incinta si electroterapie disponibile pentru persoanele cu disabilitati fizice care sunt greu deplasabile. Tratamentul este realizat de doctori specialisti care activeaza la centrele din statiune.
Masaje la cerere, cu programare prealabila
In curand vor functiona in incinta pensiunii o sauna moderna si sala de gimnastica proprie, care in prezent sunt in curs de amenajare.

contact_phone Detalii de contact:


0255.560.838
Str. Zavoiului, 35A

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:

Vila ADONIS ( Vile )
Pensiunea Platinum ( Pensiuni )
Pensiunea Casa Lorabella ( Pensiuni )
Pensiunea Magic ( Pensiuni )
Pensiunea Charisma ( Pensiuni )


  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare