Pensiunea OLD TOWN

Oferte cazare compare_arrows Bacau compare_arrows PensiuniPensiunea este amplasata central intr-o ambianta linistita si selecta a micilor strazi vechi ale orasului si la 3-5 minute de plimbare de cele mai importante atractii si centre ale orasului ( Teatrul de vara, Gara , Parcul Cancicov, Primaria Bacau). Se diferentiaza prin conditiile exceptionale, confortul si cadrul natural deosebit. Fie ca sunteti o firma care doreste sa tina o sesiune de team-bulding sau pur si simplu doriti sa petreceti o perioada de relaxare intr-un mediu placut, Pensiunea Old Town va ofera toate facilitatile necesare pentru acestea si garantia unei sederi de neuiat.
Va punem la dispozitie 30 de locuri de cazare in camere mari si spatioase unde dotarile moderne sunt garantia unei vacante perfecte intr-o atmosfera ca acasa , un pub restaurant si o terasa in aer liber.

Pensiunea are la parter un restaurant cu o capacitate de 80 de locuri, ideal pentru nunti, botezuri mai restranse si petreceri private si o terasa de 48 de locuri, unde puteti comanda orice fel de preparat traditional romanesc facut ca la mama acasa. Va oferim o gama variata de conditii pentru relaxare printre care o terasa, barbeque, televiziune digitala, internet wireless in fiecare camera, biblioteca, jocuri de carti, table si alte facilitati. Toate inr-un mediu primitor care combina armonios eleganta si linistea.
contact_phone Detalii de contact:


0334/405.204 0742 995 389
Bld.Ionita Sandu Sturza 67 Bacau

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:

cazare regim hotelier bacau ( Apartamente Regim Hotelier )
inchiriez ( Apartamente Regim Hotelier )
Hotel Magura Verde ( Hoteluri )
Pensiunea Casa Didina ( Pensiuni )
Vila APOLLONIA - Cazare Bacau - Valea Budului ( Vile )


  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare