Pensiunea Viorica

Oferte cazare compare_arrows Arieseni compare_arrows PensiuniImagineaza-ti. . . sa gasesti un loc departe de rutina orasului, intr-un peisaj de basm, unde buna dispozitie este la ea acasa!

Pensiunea Viorica Arieseni este situata in centrul comunei Arieseni, intr-un decor superb de la poalele Muntilor Bihor- pe cursul Vaii Ariesului. Este departe de factorii de poluare, zgomot si stres, in Parcul Natural Apuseni. Imbina calitatea benefica a aerului puternic ozonat al padurilor cu calitatea confortului oferit.

Aici poti fugi de arsita marilor aglomeratii - te poti odihni sau urma traseele de drumetie spre pesterile racoroase sculptate in calcar sau spre varfurile cu privelisti ce iti taie respiratia
Pentru pasionatii de drumetie si excursii montane, va punem la dispozitie harti, fotografii si informatii despre atractiile turistice din apropiere.

Va punem la dispozitie 7 camere dintre care 4 cu grup sanitar propriu o sufragerie pentru 25 de persoane, o minibucatarie si o baie de serviciu.

Pretul unei camere de 3 si 4 persoane este de 60 ron iar al unei camere de 2 persoane este de 50 ron. Pentru mai mult de 3 nopti de cazare va oferim o noapte de cazare gratuita.

contact_phone Detalii de contact:


743206529
Pensiunea Viorica este situata in centrul comunei Arieseni intre statia peco din localitate si Vila Vank la 200 de metri de la Primarie spre Vartop.

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare