Vila Elisabeta

Oferte cazare compare_arrows Alba Iulia compare_arrows VileVila Elisabeta este o unitate de cazare de 3*** care dispune de 25 camere si un numare de 42 de locuri de cazare .

Vila Elisabeta este o unitate de cazare adaptate ultimelor standarde, in vara anului 2005. Vila Elisabeta va pune la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 80 locuri, o sala de festivitati de 220 locuri, salon restaurant-bar, teren de fotbal cu gazon sintetic si nocturna, piscina, sauna si un personal calificat, prietenos, capabil sa satisfaca cele mai inalte exigente.
Restaurantul va ofera o gama diversificata de preparate culinare romanesti sau din bucataria internationala, insotite de bauturi selecte si o atmosfera intima.
Ca noutate in ceea ce ne priveste puteti beneficia (contra cost) de tratament cu aorosli de sare (haloterapie), hidroterapie cu apa sarata, electrofizioterapie, fitness.
Vila Elisabeta este situata in imediata apropiere a stadionului Cetate si poate fi un punct de pornire, de pilda, spre Oasa, Pestera Scarisoara, Arieseni, Ramet, Poiana Narciselor.
De asemenea organizam - excursii in zone montane
- vizite la obiective turistice din zona
- masa la restaurantul hotelului
- transport cu microbuz sau jeep (dupa caz)
- seri cu specific
- concursuri de sah, table, rummy
- activitati de vanatoare, avand programe pentru
vanat mare si vanat mic
- ghid.
contact_phone Detalii de contact:


0258.839117 / 0729. 881.395
Calea Motilor (Str. Varese, Nr. 158)

vezi pagina ofertantului

contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:  Top destinatii:


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare