Regim hotelier

Brasov Holiday Apartments

Oras: Brasov


 

 Info:

 

Constact:

0775537665

Adresa:

Strada Egretei, Nr 2, Bl. 4, Et 1

Descriere:

Brașov Holiday Apartments oferă oaspeților săi servicii turistice hoteliere prin 3 apartamentespațioase şi comfortabilecare se închiriază în regim hotelier. Apartamentele sunt clasificate cu 3 stele. Cele 3 apartamente sunt situate în cartierul rezidențial Avantgarden din Brasov, in blocuri de locuințe noi. Apartamentele Braşov Holiday Apartments sunt situate la 5 minute de mers cu mașina de Centrul Istoric al orașului și la 2 minute de mers pe jos de cea mai apropiată stație de autobuz. În imediata vecinătate a apartamentelor se găsesc supermarketurile Billa și Penny, Auchan și Eliana Mall se află la 5 minute de mers cu mașina. Noul Coresi Mall este situat la o distanță de 10 minute de mers cu mașina. Poiana Braşov se află la 20 de minute de mers cu maşina iar oraşul Râşnov este situat la 15 minute de mers cu maşina. Paradisul Acvatic este situat la o distanță de 5 minute de mers cu maşina.
La Brasov Holiday Apartmentsveti avea parte de o vacanță liniștită și relaxantă, întrucât vă veți simți ACASĂ! Aici veți avea parte de intimitatea de care aveți nevoie pe toată perioada sejurului dvs. Pentru asigurarea unei șederi cât mai plăcute, am mobilat şi decoratmodern toate spațiile de cazare şi am utilat complet apartamentele.
Apartamentele sunt compuse din dormitor, cameră de zi, bucătărie, hol şi baie şi au o suprafață utilă de 50 mp.
Dormitorul este prevăzut cu pat matrimonial şi dulap. Camera de zi este dotată cu mobilier şi canapea extensibilă. Bucătăria este complet utilată cu frigider şi congelator, cuptor electric, plită pe gaz, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine, fierbător de apă, tacâmuri, farfurii, pahare, oale. Baia este prevăzută cu cada şi duş, uscător de păr, prosoape, cosmetice hoteliere de unică folosință. Apartamentele oferă apă caldă şi căldură prin centrală proprie de apartament.Toate apartamentele sunt dotate cu TV cu ecran plat şi canale prin cablu, internet wireless, seif, maşină de spălat rufe automată. Apartamentele sunt prevăzute cu balcon, dotat cu masă şi două scaune, unde puteți savura o cafea, admirând împrejurimile Braşovului, care oferă o priveliște de poveste.
Apartamentele sunt dotate cu jocuri de cărți, Monopoly, Rummy.
Este strict interzis fumatul în incinta unităților de cazare (fumatul este permis numai pe balcon).
Proprietățile asigură câte o un loc de parcare privat, gratuit, pentru fiecare apartament.
Unitatea își rezervă dreptul de a-și selecta oaspeții.
Apartamentele sunt destinate exclusiv pentru odihnă și relaxare. Sunt excluse petreceri şi escorte!


Apartamente in regim hotelier Brasov
Apartamente Regim Hotelier Brasov


 

report user


Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare