Cazare Pensiuni Sinaia

Pensiunea Boema

Posibilitati contact sau rezervare:  
Pensiunea Boema reprezinta o alegere inteleapta pentru petrecerea vacantei , a sfarsitului de saptamana sau pentru organizarea de training-uri, team-biulding-uri si alte evenimente

Pensiunea Brandusa

Posibilitati contact sau rezervare:  
Un loc minunat pentru petrecerea vacantelor dumneavoastra

Pensiunea Stana Regala

Posibilitati contact sau rezervare:  
Un peisaj mirific, unic in zona montana din Romania, situat la o altitudine de 1270 m.
Natura superba, liniste deplina, conditii foarte bune de cazare, mancare ca acasa, un strop de istorie???toate le gasesti la Stana REGALA ... iti mai trebuie altceva ??? ... ah, Sauna si Jacuzzi in aer liber ar mai trebui..........le gasesti si pe acestea la Stana Regala!!!

Pensiunea Master

Posibilitati contact sau rezervare:  
Situata pe Valea Prahovei, in Sinaia, una dintre cele mai frumoase statiuni montane din Romania, Pensiunea Master va ofera conditii de cazare de 4 stele, la preturi accesibile. Dotarile moderne de care dispune, vor face din sejurul dumneavoastra o amintire de neuitat, determinandu-va sa reveniti mereu cu placere. Amplasarea pensiunii va permite sa vizitati si alte puncte de atractie din zona . Pensiunea Master este situata pe drumul catre Cota 1400, la 20 minute de mers pe jos din centrul orasului Sinaia, in cartierul Furnica, intr-o zona foarte linistita, inconjurata de padure, pe malul paraului Costila.
Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare