Cazare Pensiuni Rucar

Pensiunea Resort David

Posibilitati contact sau rezervare:  
Grupul de pensiuni Resort David Rucar va invita sa savurati momente de relaxare intr-o locatie de lux. Locatie: Rucar, ARGES, strada Peste vale.

Pensiunea Cabana Frasin

Posibilitati contact sau rezervare:  
Cabana are 9 camere cu bai propri dotate cu cabine de dus o anexa (cabanuta mica cu 2 camere),o sala de 100mp cu iesire intr-o terasa mare, acoperita, spatii de discutii, grupuri sanitare, bucatarie utilata ( oricum mancarica buna se gateste afara la ceaun ), gratar in curte, leagan, caruta, paraul Frasin care taie curtea si desparte Comuna Dragoslavele de Rucar, doua culmi de munte(una in Rucar , cealalta in Dragoslavele)cu padure de brazi si o cararuie pana in poienita, doi catei si o pisica (recent a facut doar un pisoi, asa ca doua pisici) pentru asta ministerul turismului a spus ca meritam 3 stele .

Mobilierul e din lemn masiv, spatii pe canapele si fotolii pentru siesta , pentru plictisiti avem si cablu TV, biliard, remi, table, carti, am reusit sa avem si net wireless ,frgurosii vor fi multumiti langa calorifere iar setosii stau pe langa mine la bar daca nu v-am convins, atunci ce spuneti de 0 drumetie sau un traseu off-road pana-n Varful Papusa la 2400m?

Gazdele sunt tineri si primitori, dar atentie se asculta numai muzica buna (in sensul ca excludem genul ?pumnii mei nu are minte ? sau dansul din buric) si credeti-ne nu facem compromisuri.

Pensiunea Cabana Dor de munte

Posibilitati contact sau rezervare:  
Cabana

Pensiunea Poiana Uliului

Posibilitati contact sau rezervare:  
Pensiunea Poiana Uliului se afla, in comuna Rucar judetul Arges, in inima muntelui Iezer Papusa, avand o capacitate de 10 camere dotate la cele mai inalte standarde de confort si siguranta.

Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare