Oferte Cazare Rucar

Vila Rucar

Posibilitati contact sau rezervare:  
Tip Oferta: Vile
Particular, inchiriez vila in zona linistita in Rucar.

Pensiunea Resort David

Posibilitati contact sau rezervare:  
Tip Oferta: Pensiuni
Grupul de pensiuni Resort David Rucar va invita sa savurati momente de relaxare intr-o locatie de lux. Locatie: Rucar, ARGES, strada Peste vale.

Pensiunea Cabana Frasin

Posibilitati contact sau rezervare:  
Tip Oferta: Pensiuni
Cabana are 9 camere cu bai propri dotate cu cabine de dus o anexa (cabanuta mica cu 2 camere),o sala de 100mp cu iesire intr-o terasa mare, acoperita, spatii de discutii, grupuri sanitare, bucatarie utilata ( oricum mancarica buna se gateste afara la ceaun ), gratar in curte, leagan, caruta, paraul Frasin care taie curtea si desparte Comuna Dragoslavele de Rucar, doua culmi de munte(una in Rucar , cealalta in Dragoslavele)cu padure de brazi si o cararuie pana in poienita, doi catei si o pisica (recent a facut doar un pisoi, asa ca doua pisici) pentru asta ministerul turismului a spus ca meritam 3 stele .

Mobilierul e din lemn masiv, spatii pe canapele si fotolii pentru siesta , pentru plictisiti avem si cablu TV, biliard, remi, table, carti, am reusit sa avem si net wireless ,frgurosii vor fi multumiti langa calorifere iar setosii stau pe langa mine la bar daca nu v-am convins, atunci ce spuneti de 0 drumetie sau un traseu off-road pana-n Varful Papusa la 2400m?

Gazdele sunt tineri si primitori, dar atentie se asculta numai muzica buna (in sensul ca excludem genul ?pumnii mei nu are minte ? sau dansul din buric) si credeti-ne nu facem compromisuri.

Pensiunea Cabana Dor de munte

Posibilitati contact sau rezervare:  
Tip Oferta: Pensiuni
Cabana

Pensiunea Poiana Uliului

Posibilitati contact sau rezervare:  
Tip Oferta: Pensiuni
Pensiunea Poiana Uliului se afla, in comuna Rucar judetul Arges, in inima muntelui Iezer Papusa, avand o capacitate de 10 camere dotate la cele mai inalte standarde de confort si siguranta.


Hotel Aqvila Club****

Posibilitati contact sau rezervare:  
Tip Oferta: Hoteluri
AQVILA CLUB****
O alegere inspirata pentru turismul de afaceri
Situat in localitatea Rucar, in minunata zona a Portii de intrare pe culoarul si platforma Rucar-Bran, aflata la poalele masivului Leaota si strabatuta de raul Dambovita, Aqvila Club este un club destinat exclusiv turismului de afaceri care satisface cele mai exigente cerinte in acest domeniu.
Aqvila Club este un complex modern, avand peste 6 ha de teren si o suprafata de peste 7000 mp.
Aqvila Club este un centru excelent pentru desfasurarea activitatilor obisnuite turismului de afaceri precum team building, programe de training, board meetings, dealer meetings, seminarii si evenimente private de companie.
Acest lucru este sustinut de multitudinea e dotari, spatiile special concepute, serviciile de o calitate ireprosabila si cu un grad ridicat de personalizare, oferite de catre un personal prompt si discret.
AqvilaClub dispune de un 4 vile de lux si un restaurant de 200 de locuri cu un grad de servicii de 4*, mobilate si utilate in intregime cu produsele unor marci de renume precum Hansgrohe, Duravit, Huppe, Marazzi, Canon, Nec si Samsung.

Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare