Oferte Cazare Rasnov

Inchiriere camera Rasnov, in regim hotelier

Posibilitati contact sau rezervare:  
Tip Oferta: Apartamente Regim Hotelier
Cazare Rasnov pentru un sejur relaxant, conditii excelente
Cazare: 150 lei pentru 2 persoane, 180 lei cu pat suplimentar/ zi

Vila Lucian

Posibilitati contact sau rezervare:  
Tip Oferta: Vile
Vila Lucian este una din cele mai cautate unitati de cazare din Rasnov, Brasov, o locatie ideala pentru cei care doresc sa viziteze zona turistica Culoarul Rucar-Bran. Unitatea este clasificata la 3 stele si dispune de 20 locuri de cazare in 10 camere.

Vila Lucian isi asteapta oaspetii cu drag si ii rasfata cu facilitati precum: internet wireless, parcare, se accepta animale si altele.

Locatie: Rasnov, Brasov
Categorie: 3 stele
Maxim persoane: 20
Numar camere: 10


Pensiunea Verde Crud

Posibilitati contact sau rezervare:  
Tip Oferta: Pensiuni
Pensiunea VERDE-CRUD este destinatia celor care doresc sa isi petreaca cateva zile la munte , fie la ski , fie la un gratar intr-un mediu NEPOLUAT, de vis , inconjurat de VERDELE CRUD al naturii , la cele mai atractive preturi.

Pensiunea Cabana Schiorilor

Posibilitati contact sau rezervare:  
Tip Oferta: Pensiuni
Doriti sa petrecti timp in mijlocul naturii? Noi venim in intampinarea dumneavoastra cu o oferta de nerefuzat. Indiferent ca doriti sa faceti : team building, doriti sa veniti cu copilasii in tabara, serbati o onomastica sau alt eveniment, doriti sa va campati in rulota sau in cort, noi avem solutia ideala.

Complexul turistric Cabana Schiorilor se afla situat la 9 km de orasul Rasnov pe traseul Rasnov-Valea Glajeriei -Malaiesti, in Parcul Natural Bucegi, intr-un loc destinat linistii si sportului, unde muntii se opresc la marginea raului, unde zgomotul orasului ramane doar o amintire ce se pierde in anteul pasarilor si susurul apei.
Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare