Cazare Vile Predeal

Vila Aurelia

Posibilitati contact sau rezervare:  
Vila Aurelia se afla in Predeal, in apropierea partiei de schi, zona linistita, langa padure.
Ideal pentru relaxare sau pentru o vacanta la ski.
Va asteaptam in concediu sau Revelion.


Vila Intermezzo

Posibilitati contact sau rezervare:  
Intermezzo Vila este locatia perfecta pentru concediile in familie, in grup, pentru tabere si teambuilding-uri, aflandu-se la aproximativ 500 m de partie si 900 m de centrul statiunii. Intermezzo Villa este o constructie noua pe 3 nivele, in stil modern, special conceputa pentru un cat mai mare confort.

Vila Particular

Posibilitati contact sau rezervare:  
Lasati-va invaluiti

intr-o atmosfera reconfortanta, plina de inspiratie si entuziasm pusa la dispozitie de pensiunea ce a fost contruita pentru a va raspunde pozitiv tututror cerintelor dmv. E de ajuns sa veniti o data apoi n-o sa va mai vina sa va desprindeti de conditiile ireprosabile si de panorama splendida.Vila MONTIEN

Posibilitati contact sau rezervare:  
Vila MONTIEN - Predeal, o pensiune de cinci stele clasificata de Ministerul Turismului, va ofera cazare intr-o locatie unica pe Valea Prahovei, optima pentru weekend sau concediu, vara sau iarna, avand un restaurant a-la-carte, un lounge-bar, o sala de conferinta cu dotari pentru conexiune la Internet si video-proiector, un salon cochet pentru micul dejun sau petreceri private.

Vila Particular

Posibilitati contact sau rezervare:  
Cabana utilata complet, Incalzire proprie, apa calda, curent electric, cablu tv, baie pe fiecare etaj, televizor in camere, bucatarie complet echipata (frigider, aragaz, vesela, cuptor microunde, etc), terasa, parcare, gratar, foisor, leagan etc.
Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare