Cazare Hoteluri Ploiesti

Hotel Prahova Plaza Hotel

Posibilitati contact sau rezervare:  

Prahova Plaza Hotel este amplasat in centrul orasului Ploiesti,fiind destinatia perfecta,atat pentru oamenii de afaceri cat si pentru turisti.
Hotelul are o indelungata traditie in industria ospitalitatii,care traditie este dusa mai departe de un personal atent selectionat si bine pregatit,la cele mai inalte standarde in materie.

Hotel FORUM Ploiesti

Posibilitati contact sau rezervare:  
Hotel Forum va propune o cazare comfortabila si avantajoasa financiar fie ca scopul calatoriei sunt afacerile, sau, pur si simplu sunteti in tranzit.

HOTEL SYM

Posibilitati contact sau rezervare:  
Situat in orasul Ploiesti, Hotelul Sym dispune de cele mai moderne facilitati de cazare si petrecere a timpului liber, precum si de o sala de conferinte dotata cu echipamente de ultima generatie.Hotel MARYO

Posibilitati contact sau rezervare:  
Inceput in 2008 si finalizat in 2009 fiind conceput ca o afacere de familie, Hotel Maryo Ploiesti face parte din categoria hotelurilor de 3* oferind clientilor sai conditii si servicii de 4*.

La Hotel Maryo Ploiesti elementele definitorii ale conceptului de cazare sunt date de eleganta, rafinament, stil, bun gust cat si de profesionalismul personalului calificat.

Culorile calde, mobila stil baroc si dotarile de ultima generatie iti ofera confortul necesar si o ambianta unica la Hotel Maryo Ploiesti.


Hotel Class

Posibilitati contact sau rezervare:  
Hotel Class, unul dintre cele mai noi hoteluri din Ploiesti este situat intr-o zona ULTRACENTRALA si este o locatie conceputa pentru a oferi maxim de servicii pentru tariful hotelului. Face parte din cele mai bune hoteluri ca raport calitate/pret din Ploiesti. Camerele sunt decorate modern, intr-un design minimal, scopul acestora fiind conferirea unui spatiu intim si confortabil. Locatia, clasificata la 3 stele, dispune de dotarile necesare acestei clasificari, precum parcare, internet,room-service, internet wireless in tot hotelul, pub-restaurant cu terasa.
Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare