Cazare Hoteluri Iasi

Hotel Ramada Iasi City Center

Posibilitati contact sau rezervare:  
Hotelul Ramada Iasi este amplasat chiar in centrul orasului, la numai 15 minute distanta de aeroport si la doar 7 minute de Gara Centrala dar si in vecinatatea unor obiective turistice importante.


Hotel Capitol

Posibilitati contact sau rezervare:  
Situat intr-o zona deosebita a orasului Iasi, hotelul Capitol se impune maiestos prin eleganta spatiului, atmosfera deosebita si servicii profesionale.

Misiunea noastra e sa va stam la dispozitie cu orice aveti nevoie pentru a petrece un sejur perfect sau pentru a va desfasura in cea mai buna organizare afacerile intreprinse in orasul celor 7 coline. Atitudinea noastra se bazeaza pe amabilitatea, atentia la detaliu si placerea de a va servi, dorind sa va oferim un spatiu cald si cordial transformandu-ne in prietenul si partenerul dumneavoastra!

Hotel TUDOR PALACE

Posibilitati contact sau rezervare:  
Cazare - 145 LEI - MIC DEJUN + CINA GRATIS!!!
135 LEI - doar cazarea!!!

Hotel Sara Hostel

Posibilitati contact sau rezervare:  
Primul hostel de *** din Iasi,str. Mihail Sturdza nr. 33(cartier Bularga) cu o capacitate de 52 de locuri in conditii exceptionale de confort, sustinute de o gama variata de servicii de inalta calitate.Se adreseaza cu precadere grupurilor (delegatii sportive , studentesti , busuness, formatii artistice, pelerini, etc.)

Hotel Bellaria

Posibilitati contact sau rezervare:  
Pozitionat in Bucium, la cateva minute distanta de principalele puncte de interes ale orasului, hotelul Bellaria isi primeste oaspetii in 47 de camere, asigurandu-le, intr-o ambianta eleganta si functionala, toate conditiile necesare pentru o sedere placuta.
Fiecare nivel al corpului de hotel este decorat in culori diferite, de la mocheta si mobilier, pana la tapet si decoratiuni interioare. Materialele folosite sunt alese cu atentie deosebita, accentul fiind pus pe calitatea si detaliile de executie ale acestora. Holurile aduc o nota inedita prin forma rotunda, guvernata de boltele pictate si candelabrele din alabastru pretios.
Camerele prezinta un decor unic, cu mobilier din lemn masiv, lampi aurite si bai decorate cu marmura spaniola, iar facilitatile sunt conforme cu clasificarea primita de Hotel: 4****.


Hotel Casa de Oaspeti Sf. Nicolae

Posibilitati contact sau rezervare:  
Cu o activitate de peste deceniu pe piata de profil, Casa de Oaspeti Sf. Nicolae a castigat increderea unui mare numar de institutii publice, organizatii, firme si persoane private, din tara si strainatate, datorita calitatii serviciilor profesionale si tarifelor competitive.

Oferim solutii integrate, adaptate nevoilor institutiilor, firmelor sau grupurilor private:

* cazare
* restaurant, produse traditionale si de post
* patiserie si cofetarie
* catering
* inchiriere spatii conferinte si evenimente festive
* inchiriere echipamente


Hotel RAMADA IASI CITY CENTER

Posibilitati contact sau rezervare:  
RAMADA IASI CITY CENTER, singurul hotel de brand international din Iasi, este situat chiar in centrul orasului langa vestitul Palatul Culturii. Le ofera oaspetilor sai garantia calitatii si a excelentei in servicii alaturi de imaginea recunoscuta la nivel mondial in industria ospitalitatii.

Hotel Best Western Hotel Astoria

Posibilitati contact sau rezervare:  
Best Western Hotel Astoria ? In inima orasului

Pe renumita strada Lapusneanu, Best Western Hotel Astoria este situat la numai 5 minute de Gara Centrala, 20 minute de Aeroportul International si la doi pasi de statiile de transport in comun. Toate acestea il recomanda ca locul ideal pentru oricine calatoreste in interes de afaceri.
Best Western Hotel Astoria va ofera ospitabilitate in camere single, double si suite, siguranta si intimitate la tarife speciale.


Hotel Premier Class

Posibilitati contact sau rezervare:  
Hotel Premier Class Iasi este un hotel de 3*, dar conditiile si serviciile oferite sunt de calitate superioara. Hotelul este situat la intrarea in oras dinspre Targu Frumos, in apropierea Complexului Comercial Carrefour Era, la 50m de E583.
Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare