Cazare Pensiuni Focsani

Pensiunea Oscar

Posibilitati contact sau rezervare:  
Pensiunea Oscar s-a nascut din nevoia de a asigura servicii exceptionale de cazare in Focsani

Pensiunea Sara

Posibilitati contact sau rezervare:  
Pensiunea Sara va pune la dispozitie 15 camere pentru cazare, in conditii de lux. Un loc de relaxare, unde puteti veni impreuna cu familia, prietenii apropiati.

Pensiunea Coroana de Aur

Posibilitati contact sau rezervare:  
Pensiunea Coroana de Aur este situata in Focsani judetul Vrancea si este una din cele mai reprezentative locatii din oras. Ne remarcam prin calitatea exceptionala a serviciilor, a condiilor impecabile de cazare cat si a serviciilor pentru ca dumneavoastra sa aveti un sejur placut in orasul nostru.
Va oferim un loc de odihna confortabil, o ambianta placuta si va punem la dispozitie clubul nostru pentru distractie maxima sau petreceri private.

Pensiunea Monte Carlo

Posibilitati contact sau rezervare:  
Situata in Focsani - judetul Vrancea , Pensiunea Montecarlo se gaseste printre cele mai reprezentative locatii din oras. Dotata la standarde internationale, este un etalon in domeniu prin, calitatea serviciilor, conditiile excelente de cazare si servirea impecabila va vor face sa petreceti clipe minunate si sa va simtiti ca acasa.

Scopul nostru este sa oferim oaspetilor nostri loc de odihna confortabila in camerele moderne, ambianta placuta in restaurant si pe terasa dar si maxima distractie in sala de jocuri si divertisment.

Stilul si atmosfera sunt date de serviciile excelente, de calitatea si atentia deosebita acordata de personalul societatii fiecarui client.
Anunturi de cazare. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare