Cazare Slanic Prahova

+ Adauga unitate cazare

Login

Prima pagina

Cazare Slanic Prahova - Pensiuni si hoteluri Slanic Prahova 

Oferte cazare munte

Oferte cazare litoral

Oferte cazare orase

Oferte cazare balneo

OFERTE PASTE 2015

Inscrie unitate de cazare

Apartament in regim hotelier Garsoniera Slanic Prahova **
Asiguram cazare la o garsoniera confort 1, situata in centrul orasului.Distante scurte fata de principalele obiective din statiune: Mina Unirea, Baia Baciului, Baia Verde, Muzeul Sarii. Conditii oferite: bucatarie utilata, baie, apa calda non-stop, televizor, cablu TV, incalzire asigurata prin centrala proprie.

Vila CABANA LA MATITA Slanic Prahova *
CABANA IN ZONA DEOSEBITA

Vila Liana Slanic Prahova
Casa 5 camere, baie, bucatarie, livada , gratar in curte.

Vila Helga si Corina Slanic Prahova
Vila cu doua corpuri de cladire cu interior complet nou, mobilier din lemn, la cateva minute de Baia Rosie, la 10 minute de Baia Baciului.

+ Inscrie acum o unitate de cazare in Slanic Prahova
Slanic este unul din orasele judetului Prahova, fiind cunoscut in special pentru centrul de extractie a sarii, precum si a lacurilor sarate. Orasul Slanic este faimos mai ales pentru baile sale sarate, cum ar fi: Baia Baciului, Baia Verde, Baia Verde dar si pentru Salina Veche si Salina Noua. Alte obiective turistice ale localitatii Slanic sunt si: Fantana Rece, Padurea de Brazi, Dealul cu Semn, Muntele de Sare, legendare Grota Miresei si Piatra Verde.

Portalul ofera informatii despre cazare hoteluri, cazare pensiuni, cazare vile si cazare in apartamente in regim hotelier.
Ro-cazare.ro nu este responsabil de informatiile si ofertele pentru litoral, munte si orase interne introduse de catre utilizatori.

Cazare Sibiu | Cazare Galati | Cazare Predeal | Cazare Pitesti | Cazare Brasov | Valea Prahovei | Cazare Craiova | Cazare Mangalia
Ro-cazare.ro: Rezervari directe, fara intermediari

Cazare Slanic Prahova - Pensiuni si hoteluri Slanic Prahova