Cazare Sibiu

+ Adauga unitate cazare

Login

Prima pagina

Cazare Sibiu | Hoteluri si apartamente in regim hotelier Sibiu 

Oferte cazare munte

Oferte cazare litoral

Oferte cazare orase

Oferte cazare balneo

OFERTE PASTE 2015

Inscrie unitate de cazare

Apartament in regim hotelier Vopsitorilor Sibiu ***
Apartament mobilat rustic in zona centrala a Sibiului, str. Vopsitorilor

Apartament in regim hotelier 2 camere Sibiu
apartament situat pe str.rahovei

Apartament in regim hotelier Lily Sibiu ****
Apartamente cochete si foarte spatioase situate la 2-10 minute de centru, compuse din 2 sau 3 camere complet mobilate si utilate cu acces gratuit la internet.

Apartament in regim hotelier Apartament Charter Sibiu
Cazare ieftina cu conditii exceptionale in apartamente cu 3 camere.

Apartament in regim hotelier Grand Apart Maria Sibiu
Grand Apart Maria este alcatuit din 3 dormitoare, 2 bai, 1 living si o bucatarie. Apartamentul are circa 180 mp, fiind la parterul unei case cu 2 nivele.

Apartament in regim hotelier apartament cartierul englezesc sibiu Sibiu ***
Apartament de inchiriat in regim hotelier doua dormitoare,living,bucatarie,baie, dotate cu aparatura moderna,cablu tv,internet. Zona foarte linistita.Apartamentul este situat in complex rezidential nou la 5 min de Shopping City Sibiu,curte interioara,loc de parcare. Loc. Selimbar Cartierul Englezesc str N.Brana nr 3 tarif: 80ron/pers/noapte....apartment for rent by day 2 bedrooms,living 35 m, bathroom,kitchen,cable,internet.very queit area. Location-Selimbar N. Brana nr 3 residential area with parking place 20 euro/pers/night Contact: 0742644072

Apartament in regim hotelier Apartament Miruna Sibiu
Apartament in regim hotelier in zona ultracentrala

Apartament in regim hotelier Doris Sibiu ***
Apartament Doris, imobil central-SIBIU

Hotel Stefani Sibiu ***
Hotel nou,situat in apropierea importantelor obiective turistice,un hotel de 3 stele cu servicii si dotari de 4 stele.

Hotel Parc Sibiu ***
Hotel Parc Sibiu se afla amplasat pe strada Scoala de Inot, la 1 kilometru de centrul orasului. Hotelul dispune de 69 de camere single, duble, suite pentru 3 si 4 persoane.

Apartament in regim hotelier Trinkbach Sibiu
Apartament de 3 camere la curte situat intr-o zona centrala.

Pensiunea Casa Cristina Sibiu ***
Sibiu, Romania str. Lucian Blaga nr. 13 ***

Apartament in regim hotelier Ionel Sibiu ***
Inchiriez apartament 2 camere, finisat modern, mobilat si dotat complet, situat in zona Strand, la 10 minute (2 km) de centrul orasului. Va asteapta intr-o ambianta placuta. Maxim 2+1 persoane.

Apartament in regim hotelier Studio Confort Sibiu **** Sibiu
Garsoniera de lux dotata cu aer conditionat. Elegant si luxos, modern si cochet, Studio Confort Sibiu te imbie la relaxare si odihna din momentul in care ii treci pragul.

Apartament in regim hotelier De inchiriat Studio 1-2 persoane Butoiul de Aur Sibiu
Pensiune in sibiu , sibiu , butoiul de aur , alartament , studio , cazare , turism , hotel , regim hotelier

Apartament in regim hotelier Masiro Sibiu
Garsoniere / apartemente in regim hotelier - conditii excelente.

Apartament in regim hotelier Apartament Sanda Sibiu ***
Apartament Sanda situat central,langa Bd.M.Viteazu la cca.15 min.de centru,mers pe jos,compus din doua camere,baie bucatarie,balcon.

Apartament in regim hotelier apartament sibiu Sibiu ****
Inchiriez apartament de lux, 3 camere, 2 bai, bucatarie, in sibiu, cartier strand, in regim hotelier, capacitate maxima 4 persoane.

Pensiunea DANIEL Sibiu ***
Pensiunea Daniel este situata in centrul istoric al orasului langa teatrul GONG si la 100 de metri de Piata Mare a orasului si Muzeul Bruckenthal. Catalogata la 3 stele pensiunea este amenajata intr-o casa din secolul al 19-lea complet renovata si modernizata.

Apartament in regim hotelier Apartament Sibiu Noica Sibiu ***
Apartament in vila de nobili sasi, utilat, loc de parcare in curte, pe strada Noica, la cinci minute distanta de centrul istoric, Teatrul de Stat, magazinul Dumbrava, Academia Trupelor de Uscat, Politia Judetului.

Apartament in regim hotelier Apartament Charter Sibiu
Apartament nou situat in zona Turnisor la 5 min de aeroport, 5 min de autogara externa si 10 minute de centrul orasului.

Apartament in regim hotelier Casablanca Sibiu ***
Apartament in regim hotelier 2 camere pt. maxim 4 pers.

Hotel LEVOSLAV HOUSE 4**** Sibiu ****
Levoslav House este un hotel cu apartamente de 4 stele situat in centrul istoric al Sibiului langa Piata Mare,Muzeul Bruckenthal si dispune de 11 camere(7 apartamente si 4 camere duble).

Pensiunea Petra Sibiel Sibiu **
Pensiunea Petra Sibiel se gaseste in Marginimea Sibiului,la 23 km.de Sibiu,intr-o zona pitoreasca cu traditii si obiceiuri pastrate. Pensiunea este clasificata de Ministerul Turismului cu 2 margarete si se gaseste in centrul localitatii Sibiel.

Apartament in regim hotelier Galeria Grafit Sibiu ***
Apartamentele sunt situate in centrul istoric al Sibiului (in locatii diferite). -Apartamentul "Grafit" 1 este situat in zona Hotel Imparatul Romanilor -Apartamentul "Grafit" 2 este situat in zona Podul Minciunilor

+ Inscrie acum o unitate de cazare in Sibiu
Aflat in centrul tarii, orasul Sibiu este un important centru istoric si cultural al Romaniei. In anul 2007, impreuna cu Luxemburg, orasul a capatat titlul de Capitala Culturala Europeana, centrul sau fiind in mare parte renovat pentru acest eveniment. Sibiul a fost fondat in secolul al XII-lea de colonistii sasi, pe locul unei vechi asezari slave. Prima atestare documentara este facuta in 1191, printr-un document al Vatican-ului, iar in 1223 a fost facuta prima atestare documentara sub numele de Hermannstadt. La sfarsitul anilor 1600, Sibiul devine capitala Transilvaniei, incepandu-si cea mai infloritoare perioada. Pe langa centrul istoric, care va deveni patrimoniu UNESCO, in Sibiu exista numeroase atractii turistice care nu trebuiesc ratate. Muzeul Brukental, aflat in Piata Mare, a fost construit in anul 1788, iar Muzeul Astra, aflat in Dumbrava Sibiului adaposteste probabil cea mai vasta colectie de case si tehnici populare traditionale din Romania. Turistii pot observa, plimbandu-se pe strazile din centrul Sibiului, lacasuri de cult impresionante, cele mai semnificative fiind Biserica Evanghelica Parohiala, din secolul al XIV-lea, si Catedrala Ortodoxa, construita in 1906. In vecinatatea Sibiului se gaseste statiunea montana Paltinis, precum si zona etnografica a Marginimii Sibiului.

Portalul ofera informatii despre cazare hoteluri, cazare pensiuni, cazare vile si cazare in apartamente in regim hotelier.
Ro-cazare.ro nu este responsabil de informatiile si ofertele pentru litoral, munte si orase interne introduse de catre utilizatori.

Cazare Sibiu | Cazare Galati | Cazare Predeal | Cazare Pitesti | Cazare Brasov | Valea Prahovei | Cazare Craiova | Cazare Mangalia
Ro-cazare.ro: Rezervari directe, fara intermediari

Cazare Sibiu | Hoteluri si apartamente in regim hotelier Sibiu