Cazare Predeal

+ Adauga unitate cazare

Login

Prima pagina

Cazare Predeal: Hoteluri, pensiuni si vile Predeal 

Oferte cazare munte

Oferte cazare litoral

Oferte cazare orase

Oferte cazare balneo

+ Inscrie acum o unitate de cazare in Predeal
Hotel Cirus Predeal **
Predealul, este statiunea ideala pentru petrecerea unui concediu in aer curat, nepoluat, puternic ozonat si in liniste, ofera in acelasi timp si posibilitatea desfasurarii unor activitati de odihna activa, divertisment si sporturi extreme.

Apartament in regim hotelier 6 Apartments Predeal ***
Predealul, este statiunea ideala pentru petrecerea unui concediu in aer curat, nepoluat, puternic ozonat si in liniste, ofera in acelasi timp si posibilitatea desfasurarii unor activitati de odihna activa, divertisment si sporturi extreme.

Pensiunea Casa Denis 4* Predeal Predeal ****
Localizare:dupa peco omv, la baza podului peste calea ferata, se vireaza stanga pe sub pod pe strada catre Manastire si apoi a doua strada la dreapta.

Vila Aurelia Predeal **
Vila Aurelia se afla in Predeal, in apropierea partiei de schi, zona linistita, langa padure.
Ideal pentru relaxare sau pentru o vacanta la ski.
Va asteaptam in concediu sau Revelion.

Apartament in regim hotelier apartament 3 camere Predeal
apartament cu 3 camere in predeal zona cioplea, utilat complet

Vila Particular Predeal *
Lasati-va invaluiti

intr-o atmosfera reconfortanta, plina de inspiratie si entuziasm pusa la dispozitie de pensiunea ce a fost contruita pentru a va raspunde pozitiv tututror cerintelor dmv. E de ajuns sa veniti o data apoi n-o sa va mai vina sa va desprindeti de conditiile ireprosabile si de panorama splendida.

Vila Intermezzo Predeal
Intermezzo Vila este locatia perfecta pentru concediile in familie, in grup, pentru tabere si teambuilding-uri, aflandu-se la aproximativ 500 m de partie si 900 m de centrul statiunii. Intermezzo Villa este o constructie noua pe 3 nivele, in stil modern, special conceputa pentru un cat mai mare confort.

Vila MONTIEN Predeal *****
Vila MONTIEN - Predeal, o pensiune de cinci stele clasificata de Ministerul Turismului, va ofera cazare intr-o locatie unica pe Valea Prahovei, optima pentru weekend sau concediu, vara sau iarna, avand un restaurant a-la-carte, un lounge-bar, o sala de conferinta cu dotari pentru conexiune la Internet si video-proiector, un salon cochet pentru micul dejun sau petreceri private.

Hotel Piemonte Predeal ****
Hotelul Piemonte, situat in statiunea turistica Predeal, pe DN1, clasificat la 4*, este locul ideal pentru vacante reusite si organizarea de intalniri de afaceri.

Vila Particular Predeal
Cabana utilata complet, Incalzire proprie, apa calda, curent electric, cablu tv, baie pe fiecare etaj, televizor in camere, bucatarie complet echipata (frigider, aragaz, vesela, cuptor microunde, etc), terasa, parcare, gratar, foisor, leagan etc.

Apartament in regim hotelier delia Predeal ***
apartament modern de doua camere in vila particulara aproape de partia de schi clabucet, intrare din curte.

Apartament in regim hotelier Geta Predeal ***
Sarbatorile de iarna la Predeal.
Cazare ap.3 camere

Portalul ofera informatii despre cazare hoteluri, cazare pensiuni, cazare vile si cazare in apartamente in regim hotelier.
Ro-cazare.ro nu este responsabil de informatiile si ofertele pentru litoral, munte si orase interne introduse de catre utilizatori.

Cazare Sibiu | Cazare Galati | Valea Prahovei | Cazare Craiova | Cazare Mangalia
Ro-cazare.ro: Rezervari directe, fara intermediari
regim hotelier

Cazare Predeal: Hoteluri, pensiuni si vile Predeal