Cazare Oradea

+ Adauga unitate cazare

Login

Prima pagina

Cazare Oradea la Hoteluri, Pensiuni si Apartamente in regim hotelier 

Oferte cazare munte

Oferte cazare litoral

Oferte cazare orase

Oferte cazare balneo

+ Inscrie acum o unitate de cazare in Oradea
Apartament in regim hotelier Livingin Oradea ***
apart hotel foarte aproape de centrul orasului,ligna piscina olimpica

Hotel IMPERO Oradea ***
Hotelul vă oferă servicii ireproşabile de cazare în 44 de camere (3 single, 31 matrimoniale, 8 twin, 2 apartamente) dotate cu grup sanitar propriu, televiziune, telefon internaţional, minibar, aer condiţionat, internet.
Restaurantul cu o capacitate de 320 de locuri şi bar de zi vă întâmpină cu o gastronomie bogată, inspirată din bucătăria internaţională.
Sala de conferinţe cu o capacitate de 130 de locuri, este dotată cu toate echipamentele necesare organizării unor reuniuni, întâlniri de afaceri, conferinţe, meetings, etc. (ecran, flipchart, videoproiector, instalaţie de sonorizare.)

Hotel AVALON Camere Rooms Oradea ***
In plin centru istoric, intr-o zona care poarta de la mijlocul sec. XIX denumirea de “Orasul Nou al Oradiei”, usor de gasit - imposibil de ignorat, pe Strada Primariei la nr 35 se afla Camerele AVALON.

Vila BIANCA Oradea ***
Vila Bianca este situata in loc. Pestis, nr. 145/A, Jud. Bihor, la 40km de Oradea si 2km de oras Alesd si este amplasta intr-un cadru pitoresc deosebit la liziera padurii.

Portalul ofera informatii despre cazare hoteluri, cazare pensiuni, cazare vile si cazare in apartamente in regim hotelier.
Ro-cazare.ro nu este responsabil de informatiile si ofertele pentru litoral, munte si orase interne introduse de catre utilizatori.

Cazare Sibiu | Cazare Galati | Valea Prahovei | Cazare Craiova | Cazare Mangalia
Ro-cazare.ro: Rezervari directe, fara intermediari
regim hotelier

Cazare Oradea la Hoteluri, Pensiuni si Apartamente in regim hotelier