Cazare Oradea

+ Adauga unitate cazare

Login

Prima pagina

Cazare Oradea la Hoteluri, Pensiuni si Apartamente in regim hotelier 

Oferte cazare munte

Oferte cazare litoral

Oferte cazare orase

Oferte cazare balneo

+ Inscrie acum o unitate de cazare in Oradea
Apartament in regim hotelier Livingin Oradea ***
apart hotel foarte aproape de centrul orasului,ligna piscina olimpica

Hotel AVALON Camere Rooms Oradea ***
In plin centru istoric, intr-o zona care poarta de la mijlocul sec. XIX denumirea de “Orasul Nou al Oradiei”, usor de gasit - imposibil de ignorat, pe Strada Primariei la nr 35 se afla Camerele AVALON.

Hotel IMPERO Oradea ***
Hotelul vă oferă servicii ireproşabile de cazare în 44 de camere (3 single, 31 matrimoniale, 8 twin, 2 apartamente) dotate cu grup sanitar propriu, televiziune, telefon internaţional, minibar, aer condiţionat, internet.
Restaurantul cu o capacitate de 320 de locuri şi bar de zi vă întâmpină cu o gastronomie bogată, inspirată din bucătăria internaţională.
Sala de conferinţe cu o capacitate de 130 de locuri, este dotată cu toate echipamentele necesare organizării unor reuniuni, întâlniri de afaceri, conferinţe, meetings, etc. (ecran, flipchart, videoproiector, instalaţie de sonorizare.)

Vila BIANCA Oradea ***
Vila Bianca este situata in loc. Pestis, nr. 145/A, Jud. Bihor, la 40km de Oradea si 2km de oras Alesd si este amplasta intr-un cadru pitoresc deosebit la liziera padurii.

Portalul ofera informatii despre cazare hoteluri, cazare pensiuni, cazare vile si cazare in apartamente in regim hotelier.
Ro-cazare.ro nu este responsabil de informatiile si ofertele pentru litoral, munte si orase interne introduse de catre utilizatori.

Cazare Sibiu | Cazare Galati | Valea Prahovei | Cazare Craiova | Cazare Mangalia
Ro-cazare.ro: Rezervari directe, fara intermediari
regim hotelier

Cazare Oradea la Hoteluri, Pensiuni si Apartamente in regim hotelier